Se hvordan vi bygger bro

CBS bygger og vedligeholder værdiskabende broer mellem CBS og de private, offentlige og plurale sektorer, hvor det er muligt, og hvor det er til gavn for begge parter.

 

CBS Career Fair

To gange om året arrangerer CBS store karrieremesser, hvor virksomheder møder og netværker med CBS-studerende og nyuddannede om karrieremuligheder. På CBS Career Fair kommer der sædvanligvis omkring 2.500 CBS-studerende igennem messeområdet på campus, hvilket giver rig mulighed for at networke med de studerende, knytte kontakt til virksomhedens fremtidige vigtigste ressource og måske endda sætte en ledig stilling.

Læs mere om CBS Career Fair her

ØRESUND MATCH

Øresund Match er et EU støttet projekt, hvor CBS, DTU og Cphbusiness er videninstitutionerne som deltager på dansk side. Derudover har man på dansk side, Erhvervshus Hovedstaden (EHHS) med, der skal agere som knudepunktsfunktion mellem SMV’erne og videninstitutionerne.

Øresund Match er et EU-støttet projekt, der løber frem til september 2022. Det primære formål er at skabe flere værdifulde samarbejder mellem CBS og SMV’er, både i relation til studerende, forskere og videre-og efteruddannelse.

Læs mere om projektet her 

Karriereevents og -ydelser

Vi faciliterer inspirerende og relevante virksomhedsarrangementer, kompetenceudviklende karriereseminarer og -workshops samt mentorprogrammer for at klæde de studerende bedst muligt på til det stadig mere konkurrenceprægede jobmarked, der venter efter studierne. Alle studerende tilbydes den fulde palet af karriereydelser, og nyuddannede kandidater kan benytte sig af vores professionelle karriererådgivning og komme til de karriererelaterede arrangementer i op til tre måneder efter endt uddannelse.

Læs mere om vores karriereevents og -ydelser her

CBS CareerGate – vores REKRUTTERINGS- og projekt-PORTAL

CBS CareerGate er genvejen til CBS’ talenter, hvor man kan finde højtkvalificerede studerende og nyuddannede kandidater til at matche ledige stillinger, studenterjobs og ’internships’. Desuden er det her, man kan slå konkrete case-projekter eller specialesamarbejder op og finde CBS-studerende, der kan løse konkrete erhvervsrelevante problemstillinger.

Læs mere om CBS CareerGate her

Sidst opdateret: CBS Business // 20/04/2021