• 12.06.2018

Tocifret millionbeløb til fem forskningsprojekter

Hvordan har den danske elite præget den danske model? Skiller Danmarks innovationspolitik sig ud ift. Kinas og USAs politik? Det er temaerne for to af i alt fem forskningsprojekter, der samlet har modtaget knap 15 mio. kr. i støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond.
  • 23.05.2018

Bæredygtighed: CBS er nyt medlem af UN Global Compact

Copenhagen Business School forpligter sig til at støtte FN-initiativet for virksomheders arbejde med samfundsansvar. Dette tiltag anerkendes samtidig torsdag 24. maj, når direktør for UN Global Compact Lise Kingo modtager prisen som årets æresalumne på CBS til den årlige alumnedag.
  • 09.05.2018

OECD Knowledge Partner 2018 - sådan bidrager CBS

Hvordan Facebook påvirker menneskerettigheder, en grafisk øvelse om ulighed og en kritisk tilgang til den digitale transformation af jobmarkedet. Det er nogle af CBS' bidrag som Knowledge Partner i OECD Forum i slutningen af maj under overskriften ”What brings us together”.
  • 23.04.2018

Hvert tredje unge Talent 100 toptalent er igen CBS-alumne

En tredjedel af årets talenter var igen CBS-alumner, da Berlingske Business kårede 100+1 talenter på CBS den 19. april. +1 fordi Berlingske Business selv havde udpeget landets yngste borgmester som et ekstra talent i deres årlige Talent 100-magasin.
  • 07.03.2018

Stort projekt skal løfte danske virksomheders web-salg til udlandet

Kun få danske virksomheder anvender online markedspladser, som Amazon og Alibaba til at sælge deres produkter, viser tal fra Eurostat. Det skal et nyt forskningsprojekt lave om på. Industriens Fond har bevilliget 8,8 mio. kr. til projektet, som er et samarbejde mellem DI Handel og CBS.
  • 21.02.2018

Hvorfor 46 CBS-alumner ‘giver det videre’ som mentorer

En af de mange måder, CBS’ alumner involverer sig i CBS på, er ved at være mentor i CBS’ mentorprogram. Hen over fem vintermåneder mødes de og diskuterer karriere med en gruppe engagerede studerende. Det får de studerende – ud fra alle tilbagemeldinger at dømme – rigtig meget ud af. Men hvad får mentorerne ud af engagementet? Vi har spurgt fire af dem.
  • 09.02.2018

Nyt forskningscenter: De store udfordringer ligger i tiden

CBS har fået et tværfagligt forskningscenter, Centre for Organizational Time, der skal være centrum i et forskningsnetværk for tænkning om organisationer og tid. Ved indvielsen talte nogle af CBS’ fremmeste forskere om, hvilken rolle tid spiller inden for deres forskellige erhvervsøkonomiske discipliner.
  • 06.02.2018

Donation styrker forskning i ledelse af erhvervsfonde

Novo Nordisk Fonden giver 10 mio. kroner til CBS til et professorat i erhvervsdrivende fonde. Donationen er med til at sikre et vigtigt forskningsområde for Danmark, siger forskningsdekan Søren Hvidkjær.
  • 16.01.2018

Hvad vil kvindelige danske ledere kæmpe for i fremtiden?

Positiv særbehandling. Kvoter. Ligeløn. Barsel til fædre og så videre. Det er emner, vi jævnligt diskuterer både i Danmark og i udlandet. Men er der overhovedet noget, der forhindrer kvinder i at komme til tops i erhvervslivet? Det er et af de spørgsmål, der skal diskuteres på CBS på kvindernes internationale kampdag torsdag den 8. marts.