• 11.10.2018

Hvis samfundet skal bæredygtigt gennem den digitale transformation

Digitalisering er blevet så gennemsyrende, at det skal hentes in i kernen af stort set alle studieprogrammer samt alle virksomheder, dette med fokus på evner snarere end kompetencer. Dette var kun en af mange ’take-aways’ fra årets CBS Business Connect event i Porcelænshaven onsdag den 10. oktober.
  • 11.10.2018

CBS opruster for at fastholde internationale talenter

Uddannelsesdekanen sætter med ny stilling fokus på indsatsen for at få CBS’ internationale dimittender i arbejde. ”De udenlandske studerende og dimittender udgør en fantastisk ressource for Danmark, det danske samfund og erhvervsliv”, lyder det fra dekanen.
  • 02.10.2018

Events: CBS lancerer tre nye forskningsplatforme

Tre nye forskningsplatforme tager nogle af verdenssamfundets vigtigste udfordringer op: ulighed, diversitet og digitale transformationer. Mød de tre platformsdirektører, og vær med til de kreative lanceringer, hvor alle er velkomne.
  • 13.09.2018

Nanna Mik-Meyer er ny prodekan for forskning

Direktionen på CBS har besluttet at oprette en prodekanstilling for forskning med særligt fokus på ekstern finansiering. Forskningsdekan Søren Hvidkjær har udnævnt professor med særlige opgaver (MSO) Nanna Mik-Meyer til prodekan for forskning med tiltrædelse i midten af oktober 2018.
  • 12.09.2018

Topchef for global transport- og logistikvirksomhed kommer på studieophold på CBS

Et nyt semester er begyndt, og det gælder også for administrerende direktør i den globale transport- og logistikvirksomhed DSV, Jens Bjørn Andersen. Han har sagt ja til at blive ny Executive in Residence på CBS. Det er et initiativ, som inviterer topchefer fra de allerstørste danske virksomheder på studieophold for et år ad gangen.
  • 23.08.2018

Formand for VELUX, MT Højgaard og VKR Holding bliver adjungeret professor

CBS har udnævnt Søren Bjerre-Nielsen til adjungeret professor. Han har en flot karriere og er bedst kendt som mangeårig formand for Nationalbanken. Han er i dag bestyrelsesformand for byggemastodonten MT Højgaard, firmaet VELUX, som producerer ovenlysvinduer, og VKR Holding, en af Danmarks største industrivirksomheder.
  • 12.06.2018

Tocifret millionbeløb til fem forskningsprojekter

Hvordan har den danske elite præget den danske model? Skiller Danmarks innovationspolitik sig ud ift. Kinas og USAs politik? Det er temaerne for to af i alt fem forskningsprojekter, der samlet har modtaget knap 15 mio. kr. i støtte fra Danmarks Frie Forskningsfond.
  • 23.05.2018

Bæredygtighed: CBS er nyt medlem af UN Global Compact

Copenhagen Business School forpligter sig til at støtte FN-initiativet for virksomheders arbejde med samfundsansvar. Dette tiltag anerkendes samtidig torsdag 24. maj, når direktør for UN Global Compact Lise Kingo modtager prisen som årets æresalumne på CBS til den årlige alumnedag.