• 11.04.2018

10 FULL-TIME MBA STUDENTS MEET DANSKE BANK CEO, THOMAS F. BORGEN

As his role as the first Executive in Residence at CBS, Thomas F. Borgen took the time to meet with 10 of CBS’ full-time MBA students for an exclusive mentor meeting, where the Danske Bank CEO gave his insight on what it takes to lead a large-scale financial institution through the ongoing change in the financial industry.
  • 16.01.2018

Hvad vil kvindelige danske ledere kæmpe for i fremtiden?

Positiv særbehandling. Kvoter. Ligeløn. Barsel til fædre og så videre. Det er emner, vi jævnligt diskuterer både i Danmark og i udlandet. Men er der overhovedet noget, der forhindrer kvinder i at komme til tops i erhvervslivet? Det er et af de spørgsmål, der skal diskuteres på CBS på kvindernes internationale kampdag torsdag den 8. marts.
  • 16.01.2018

Få løst opgaver og afprøvet talenter på én gang

Tid og talenter er kostbare. Alle virksomheder har områder og muligheder, som de gerne vil have undersøgt nærmere, men som de må nedprioritere i forhold til den løbende drifts kendte, akutte behov. Gennem CBS CareerGate kan man finde studerende, der gennem projekter eller i forbindelse med deres speciale kan løse disse opgaver – og måske endda vise deres værdi som kommende medarbejder.

Derfor samarbejder Danske Bank så dybt og bredt med CBS

Danske Bank’s engagement i CBS er blandt de både bredeste og dybeste. Det spænder fra støtte til forskning over bidrag til uddannelse og case-konkurrencer til deltagelse i CBS’ karriereaktiviteter. Administrerende direktør Thomas Borgen er CBS’ første Executive in Residence her i studieåret 2017-18. Hvad får Danske Bank ud af det?
  • 08.09.2017

Ind til kernen: entreprenørskab fra alle vinkler

CBS’ første Business Connect-arrangement satte mere end 300 tilmeldte i forbindelse med hinanden igennem en tre timer lang seance, der fokuserede på alle aspekter af entreprenørskab - fra DNA over vækstbetingelser til politik på området.
  • 04.09.2017

De største topchefer kommer på studieophold på CBS

Initiativet Executives in Residence inviterer topchefer fra de allerstørste danske virksomheder på studieophold for et år ad gangen. Formålet er at udvikle forskning og uddannelser i samarbejde med nogle af de største aftagere af CBS-kandidater. Den første Executive in Residence bliver Danske Banks adm. direktør Thomas F. Borgen.
  • 28.08.2017

CBS lancerer første CBS Business Panel

CBS Business Panel er det seneste initiativ fra CBS Erhverv i bestræbelserne på at facilitere videndeling og samarbejde med erhvervslivet og samfundet som helhed. Første panelmøde fandt sted d. 23. august på Kilen.
  • 07.07.2017

Millionbevilling til CBS’ forskning i ledelse

Kan en app, der hvisker vise ord til lederen fra mobilen i lommen, give virksomheder bedre ledelse? Industriens Fond har samlet bevilliget godt 13 mio.kr. til tre projekter, der skal styrke ledere i Danmark.