Karriereevents og -ydelser

CBS Business samarbejder med sine partnervirksomheder og relevante A-kasser om inspirerende og relevante virksomhedsarrangementer, karriereseminarer og -workshops, mentorprogrammer og professional karriererådgivning til CBS-studerende – dels for at lede dem på den rette karrierevej og hjælpe dem i deres søgen efter studiejob eller fuldtidsstillinger, dels for at skabe kontakt mellem dem og interesserede virksomheder og organisationer.

 

Ud over CBS Career Fair, der afholdes to gange om året, og CBS Career Night, der er forbeholdt partnervirksomheder og kandidatstuderende, tilbyder CBS Business, at interesserede og relevante organisationer kan købe sig til forskellige rekrutterings- og profileringsydelser.


PREMIUM PROMOTION PACKAGE

Man kan få promoveret en rekrutteringskampagne eller et virksomhedsarrangement uden for CBS gennem en e-mail kampagne, reklamer på CBS' skærme, et opslag i CBS' arrangements-kalender, få brochuremateriale udstillet relevante og fremtrædende steder på campus, bistand til eventet og efterfølgende evaluering.


CAMPUS STALL

Vil man i direkte kontakt med CBS-studerende, kan man stille op i en campus-bod på Solbjerg Plads, i Graduate House eller et andet relevant sted og præsentere karrieremuligheder eller et virksomhedsevent. En campus-bod indbefatter en e-mail kampagne, reklamer på CBS' skærme, et opslag i CBS' arrangements-kalender, en udstyret bod og bistand til eventet.


BASIC PROMOTION PACKAGE

Man kan få promoveret en rekrutteringskampagne eller et virksomhedsarrangement uden for CBS rettet mod en specifik gruppe CBS-studerende gennem en målrettet e-mail kampagne, reklamer på CBS' skærme og ved at få brochuremateriale udstillet relevante og fremtrædende steder på campus.

Karriereydelserne markedsføres over for alle nuværende CBS-studerende samt nyuddannede kandidater, der kan benytte sig af vores professionelle karriererådgivning og komme til de karriererelaterede arrangementer i op til tre måneder efter endt uddannelse.

Download vores brochure her

Dertil kommer selvfølgelig, at alle virksomheder og organisationer kan slå stillinger, studenterjobs, internships, kandidatafhandlings-emner og projekter op på CBS CareerGate.

Læs mere om CBS CareerGate her

Sidst opdateret: CBS Business // 11/06/2019