Engagement i vores uddannelser

At involvere sig i relevante uddannelser er en god investering både i forhold til branding og fremtidig rekruttering. En af de mest effektive måder at gøre de studerende bevidste om de perspektiver, som din virksomhed eller organisation tilbyder, kan være at få studerende til at løse aktuelle cases fra dig som en del af deres studier.

 

Del dine business cases med vores uddannelser

At løse business cases er et stadig vigtigere element på mange af vores uddannelser og kurser. Hvis din virksomhed eller organisation er interesseret i at bidrage med aktuelle cases til vores uddannelser eller kurser og derefter se de studerendes løsninger, skal du venligst kontakte business@cbs.dk.
 

Praktik i CBS’ uddannelser

Mange af vores uddannelser har praktik som enten et integreret element eller som valgfag. Hvis din virksomhed eller organisation gerne vil i forbindelse med og tilbyde praktikpladser til en relevant uddannelse, kontakt gerne business@cbs.dk.


Eksempler på samarbejde med uddannelser

Cand.merc. (Customer and Commercial Development)
I 2017 blev den nye cand.merc.-linje ’Customer and Commercial Development’ godkendt til at blive udbudt fra september 2018. CBS Business anbefalede at sparre med erhvervslivet i forbindelse med udviklingen af den nye uddannelse. Som et resultat af dialogen mellem studieledelsen og de relevante modparter fra erhvervslivet betragtes den nye uddannelses design og indhold som et samarbejdsprojekt med de involverede virksomheder, der også fremover vil opretholde deres engagement i uddannelsen.

Erhvervskandidat i E-business
CBS Business hjalp studielederen af den nye erhvervskandidat i E-business med at identificere og invitere partnervirksomheder til et matchmaking event i maj 2018. Det overvejes at fortsætte samarbejdet ved at gøre det til en del af CBS Career Fair, hvor virksomheder og studerende i forvejen netværker.

Virksomhedsdata til statistikkurser
Den ansvarlige lærer for statistik på HA-uddannelserne og HD 1. del havde brug for mere og bedre virksomhedsdata til undervisnings- og eksamensformål. CBS Business kontaktede vores partnere, hvilket resulterede i, at William Demant, Hilti, Ørsted og Nykredit nu samarbejder med studieledelsen.

Sidst opdateret: CBS Business // 18/11/2019