Kom i kontakt med forskere

Kontakten mellem CBS' forskere og erhvervslivets praktikere tager mange forskellige former. Spændet går fra institutionelle forskningssamarbejder eller -projekter med virksomheder, organisationer og fonde til individuelle samarbejder mellem en forsker eller forskergruppe og virksomheder eller brancher. For praktikere, der ønsker at holde sig opdateret med den nyeste relevante forskning fra CBS formidlet af forskerne selv, er den bedste måde at deltage i efter- og videreuddannelse.

 

CBS Business - Kom i kontakt med forskere og forskning

CBS Research News

Ønsker du at holde sig løbende opdateret på CBS' nyeste forskning, kan du abonnere på CBS Research News. Nyhedsbrevet udkommer 4-6 gange om året med artikler om CBS' aktuelle forskning med relevans for praktikere.

Læs CBS Research News artikler

Abonnér på CBS Research News
 

Find forskere og forskningspublikationer

Har du brug for en CBS-ekspert? I ekspertdatabasen Experts@CBS finder du CBS-forskere, som stiller deres forskningsbaserede viden til rådighed for medier, organisationer og virksomheder, fordelt på forskere og emner.

Find en CBS-ekspert

CBS har to forskningsdatabaser, hvor du kan søge efter forsknings- og formidlingspublikationer fra CBS. CBS Research Portal indeholder oplysninger om alle registrerede forsknings- og formidlingspublikationer.

CBS Research Portal


Efter- og videreuddannelse

Efteruddannelse er ifølge forskerne selv den mest udbytterige måde for enkeltperoner at holde sig ajour med den nyeste forskning.

CBS tilbyder en bred vifte af forskningsbaserede diplom- og gradgivende uddannelser.

Mere om CBS' MBA-, Master- og HD-uddannelser

CBS Executive, en erhvervsdrivende fond etableret af CBS i 1991, tilbyder korte executive uddannelser og kursusforløb samt videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer.

Mere om CBS Executive

International Summer University Programme tilbyder hen over sommeren mere end 50 kursusforløb på både bachelor- og kandidatniveau, alle godkendt af CBS studienævn og ECTS-givende. Der tilbydes både klassisk erhvervsøkonomiske kurser og mere diverse, der trækker på andre akademiske discipliner

Mere om ISUP


Eksternt finansieret forskning

CBS arbejder strategisk med at tiltrække forskningsbevillinger fra både offentlige og private bevillingsgivere nationalt og internationalt. Nedenfor finder du en detaljeret oversigt over eksternt finansierede projekter, som CBS har deltaget i de sidste fem år.

Eksternt finansierede forskningsprojekter

Hvis din virksomhed eller organisation overvejer at finansiere et forskningsprojekt, men I ikke ved, hvordan man griber sådan noget an, kunne forskningsdekanatets Research Support Office være et sted at starte.

CBS Research Support Office

Sidst opdateret: CBS Business // 15/07/2021