Workshop: Jobsamtalen

Hvordan øger du din performance under jobsamtalen? Hvordan forbereder du dig, og hvordan sørger du for at blive husket? Hvad ser en virksomhed som Carlsberg efter, når de har dig til samtale? Få de nødvendige værktøjer til dette Career Seminar med særlig fokus på jobsamtalen.

 
Torsdag, 23 oktober, 2014 - 13:00 to 16:00

Selvom du har skrevet en overbevisende ansøgning og er blevet kaldt til jobsamtale, er der stadig meget arbejde forude. Din ansøgning kan være din billet til samtalen, men det er netop her du virkelig skal imponere. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt – men hvordan gøres det bedst muligt? Hvad indbefatter den gode forberedelse? Hvordan håndterer du de forskellige udfordringer, du bliver mødt af undervejs i processen?


Lær mere om:

  • At virke overbevisende med din ”elevatortale”
  • At præsentere dine kompetencer bedst muligt
  • At være præcis i din besvarelse af spørgsmål fra virksomheden
  • At overbevise virksomheden om, at du rummer netop det, de er på udkig efter
  • Hvad Carlsberg ser efter, når de har dig til samtale

OBS! Alle deltagere skal medbringe et stillingsopslag til brug i undervisningen.

Hvem er dette Career Seminar for?
Du er i gang med eller står overfor at skulle søge et studie- eller fuldtidsjob og har brug for værktøjer til, hvordan du forbereder dig til jobsamtaler.

Tilmelding foregår ved først til mølle princippet, og ved at du tilmelder dig via mail til: career@cbs.dkOplys ved tilmeldingen: Navn, Studieretning, hvor langt du er på kandidaten og tlf. nr. Du er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding.

I samarbejde med CA a-kasse

Sidst opdateret: CBS Careers // 17/12/2017