Workshop: Effektiv kompetenceafklaring

For kandidatstuderende: Kompetencer sælger - det gælder både de personlige og de faglige. Kender du dine kompetencer, og ved du, hvordan du bruger dem til at sælge dig selv?

 
Torsdag, 2 oktober, 2014 - 13:00 to 16:00

CBS Career Center afholder workshop om kompetenceafklaring, så du er klar til at slå til, når det rigtige job bliver slået op.

Det er kun en øvelse at blive mere bevidst om sine kompetencer, og det vil efterfølgende gøre det muligt for dig slagkraftigt at kunne præsentere dine evner over for potentielle arbejdsgivere og målrette dit CV og din ansøgning bedre.

Workshoppen bliver faciliteret af karriererådgiver Lars Ulrik Jeppesen fra CA A-kasse

Det kommer vi til at arbejde med:

  • At afdække dine personlige kompetencer. 
  • At øge bevidstheden om dine faglige kompetencer, og hvordan du sælger både de faglige og de personlige kompetencer bedst i forhold til et konkret jobopslag. 
  • Kunsten at få dine kompetencer i spil fra CV til ansøgning og videre over i jobsamtalen. 

Det kommer du hjem med:

  • Større bevidsthed om dine personlige kompetencer og styrker.
  • Praktisk erfaring med hvordan du får ordene frem, så modtageren ser dine styrker.
  • Viden om hvordan du med dine kompetencer skaber en historie om dig selv, der skiller dig ud fra mængden og sælger dig til jobbet.

 Til workshoppen skal du medbringe dit CV samt et relevant jobopslag.

Tilmelding foregår ved først til mølle princippet, og ved at du tilmelder dig via mail til: career@cbs.dkOplys ved tilmeldingen: Navn, Studieretning, hvor langt du er på kandidaten og tlf. nr. Du er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding.

Vi ses!

CBS Career Center & CA a-kasse

Sidst opdateret: CBS Careers // 17/12/2017