Workshop: Aktiv jobsøgning

“Dygtige mennesker skriver ikke ansøgninger”, lyder en kliché i erhvervslivet. Men som med alle klichéer er der en stor grad af sandhed i udsagnet, for dygtige medarbejdere bliver ofte headhuntede, eller også bestemmer de selv, hvor de kommer til samtale.

 
Tirsdag, 4 november, 2014 - 13:00 to 16:00

Du kender den slagne vej: Kig efter jobannoncer, tilret og send ansøgning, ring for at vise ekstra interesse (hvis du er modig), få afslag, spørg om årsag, start forfra. Men hvorfor ikke også gøre som de bedste og mest ambitiøse allerede gør? Hvorfor partout sidde fast i HR-afdelinger, som i bedste fald har 30 sekunder til at kigge på dit CV og eventuelt skimme din ansøgning? 

Denne workshop giver dig værktøjerne, du har brug for, hvis du selv vil tage kontrol over din fremtidige karriere. Du lærer at:

  • Finde frem til de rigtige mennesker i de virksomheder, du gerne vil arbejde for
  • Bruge dit netværk meget mere aktivt, end du er vant til
  • Booke dine egne jobsamtaler 

Workshoppen bliver afholdt af Christian Schönström-Lund fra Inspired Communication i samarbejde med CBS Career Centre. 

Afhængig af deltagernes ambitionsniveau vil der blive arrangeret en opfølgende workshop, hvor du kan komme i gang med den aktive jobsøgning og få hjælp og feedback undervejs. 

Her kan du se, hvad andre har fået ud af netværksmodellen: 

“Jeg har brugt netværksmodellen til at søge nyt arbejde. På 14 dage har jeg været til 6 jobsamtaler og har nu skrevet under på ny kontrakt med væsentlig bedre vilkår end det jeg kom fra.” 

- Ulrik Saxkjær-Ahmed, Key Account Manager, Datacon A/S

“I løbet af mine år som rådgiver i CBS Career Centre har jeg hjulpet flere studerende med at finde arbejde ved hjælp af netop Aktiv Jobsøgning. Alle dem, jeg har set, der vovede at tage skridtet fuldt ud og tage direkte kontakt til deres fremtidige arbejdsgivere, har fået arbejde. Det kræver mod og vedholdenhed, men det virker. ”

Jannik Talleruphuus, Karriererådgiver

Tilmelding foregår ved først til mølle princippet, og ved at du tilmelder dig via mail til: career@cbs.dkOplys ved tilmeldingen: Navn, Studieretning, hvor langt du er på kandidaten og tlf. nr. Du er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding.

Vi ses!

CBS Career Centre & Inspired Communication

Sidst opdateret: CBS Careers // 17/12/2017