For virksomheder

CBS uddanner kandidater til virksomheder og leverer som ’business university’ innovativ forskning og undervisning samt et stærkt engagement i erhvervslivet og det omgivende samfund. Derfor skal det være nemt og overskueligt for virksomheder at rekruttere talentfulde studerende, at engagere sig i uddannelser og at indgå i forsknings- og forretningssamarbejder med CBS. CBS Business arbejder kontinuerligt på at bygge bro mellem CBS og det omgivende samfund. Læs om, hvordan du kan involvere dig og din virksomhed her.

 

Kom i kontakt med studerende

Kom i kontakt med studerende

CBS studerende uddannes til at forstå og løse erhvervslivets aktuelle og kommende udfordringer. Vi har løbende aktiviteter, hvor virksomheder kan møde vores studerende – læs mere om Career Fair og andre karriereevents samt mulighederne for rekruttering.

Læs mere om studerende og rekruttering

Kom i kontakt med forskere

Kom i kontakt med forskere

CBS’ forskning er dedikeret til aktualitet og relevans for erhvervslivet og samfundet. CBS Business rådgiver både CBS’ forskere og det omgivende samfund om, hvordan vi kan bygge bro mellem teori og praksis og skabe værdi for begge parter.

Læs mere om forskere og forskning

Mød vores partnere

Mød vores partnere

CBS har gennem alle sine 100 år haft en stærk tradition for samarbejde med virksomheder og organisationer. Engagementerne spænder fra stærke individuelle samarbejder med CBS’ forskningsmiljøer til værdifulde partnerskaber med CBS som helhed.

Læs mere om samarbejder og partnere

Se hvordan vi bygger bro

Se hvordan vi bygger bro

CBS engagerer sig i erhvervslivet og samfundet ved at udvikle og invitere til en bred vifte af initiativer, der spænder fra brede karriereevents for alle til meget målrettede og eksklusive kun for partnere og erhvervsspidser.

Læs mere om brobygning og events

Business news fra cbs

Nyheder fra CBS Business

Hold dig opdateret med CBS’ mest relevante nye forskning og nyeste tiltag inden for erhvervs-samarbejde. CBS Business giver løbende indblik i, hvad der er aktuelt og væsentligt gennem målrettede nyhedsbreve og på LinkedIn. 

Læs nyheder og abonnér

Kontakt CBS Business

Kontakt CBS Business

CBS Business er vejen ind til et samarbejde med CBS for virksomheder og organisationer. Vi kan hjælpe med at navigere blandt de mange muligheder og fordele, som et engagement med CBS kan byde på.


Find og mød os her