Tilbage i skole igen - gør det nogen forskel, nu med nye konklusioner

Efter ugevis med hjemmeskole under corona-krisen er en del af de danske grundskolebørn tilbage på skolebænken, nu gennem nogle uger. Hvilken forskel gør det for deres familier? To politologer fra CBS, Jens Olav Dahlgaard and Zoltán Fazekas, undersøger dette og bidrager med mere viden i en udfordrende tid. Her bringer vi deres anden rapport.

19/05/2020

PDF iconback_2_school-extended.pdf

Hovedkonklusionerne er, at situationen med flere børn i skole gennem nu et par uger, får forældrene til at svare, at de er mindre bekymrede over eventuel smitte, føler sig midre stressede og har bedre vilkår for at passe deres arbejde. Dog har de mindre tillid til regering og sundhedsvæsen, især forældrene til de børn, der endnu ikke er tilbage i skole. Generelt vurderer forældrene, at børnene trives en smule dårligere, uanset om de er tilbage i skole eller ej.

Læs nyheden om den første rapport her.

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 19/05/2020