• 18.06.2020

GenderLAB – learn, engage, create!

• 16.06.2020

Podcast on women in start-ups and innovation

Academic Director for CBS's tværfaglige forskningsplatform Diversity and Difference, Florence Villeséche, giver et forskningsmæssigt input ttil en ny Radio 4-podcast om kvinder i start-ups og innovation. Danmark falder bagud på den internatiobnale scene - hvorfor mon og hvordan kan vi udnytte potentialet bedre?

Powersuit?

EU's von der Leyen og Margrethe Vestager i sneakers? Ja, men kvindekroppen matcher stadig ikke vores arketypiske forstilling om en leder, siger Florence Villeséche, Academic Director af CBS' Diversity and Difference Platform

Mangfoldige teams skaber nytænkning

Mangfoldige teams skaber produktive forstyrrelser og nytænkning, siger platformforsker Lotte Holck, til Asterisk, Aarhus Universitets magasin om ny forskning

CBS Responsibility Day and the Diversity and Difference Platform join forces

The Diversity and Difference Platform and the CBS PRME office will from now on join forces for conceptualizing and carrying out CBS Responsibility Day: a daylong event with high-level industry speakers and a case competition for all new CBS Bachelor students starting in the fall. This years the case will be on Maersk. The event, however, is cancelled due to pandemic precausions, but the case writing goes on!
  • 07.05.2020

Podcast om GenderLAB

CBS' forskningsplatform Diversity and Difference har bidraget til det interaktive udviklingsværkstøj GenderLAB, der nu går sin sejrsgang.