Florence Villeséche i live streamet folkemødedebat fra Islands Brygge

Charters for ligestilling er der nok af – Hvordan bliver der reelt flere kvindelige ledere? Dette er emnet, når ingeniørforeningen inviterer til live streamet debat under deres Folkemøde fra Bryggen. Vær med on line!

 
Torsdag, 17 juni, 2021 - 13:00 to 14:15

Charters for ligestilling er der nok af – Hvordan bliver der reelt flere kvindelige ledere?

Debat live streamet fra Atriumscenen, Islands Brygge - se det på din egen skærm, læs mere om program og deltagelse her.

Hør organisationer og erhvervslivet debattere hvordan vi får omsat de finde hensigter til konkrete resultater.
Der er ingen lovmæssige hindringer i vejen for at kvinder ikke kan blive ledere…….Hvad er så problemet? Er kvinder ringere ledere end mænd? Tør kvinder ikke blive ledere? Er det fordi mænd ikke vil ansætte kvinder i ledelsesjobs? Dårlige barselsordninger? Eller er de usynlige ”bias” der hindrer kvinder i at besætte de attraktive lederstillinger? En lang række erhvervsorganisationer og virksomheder har underskrevet ligestillingscharters for at komme den skæve kønsfordeling på ledelsesgangene til livs. Men lige lidt har de hjulpet har man lyst til at sige.  

Det halter for mange virksomheder med at konvertere ligestillingspolitik til konkrete resultater. I denne debat vil du kunne høre, hvilke barrierer der reelt er for at få flere kvinder på ledelsesposter, samt hvordan organisationer og virksomheder forsøger at løse disse og bidrage til at de flotte ord i ligestillingspolitikkerne rent faktisk bliver omsat til konkrete handlinger. 

Med afsæt i konkrete eksempler vil du kunne opleve forskellige tilgange til at komme denne udfordring til livs, når bl.a. Florence Villeséche, lektor og platformleder, CBS, Ib Enevoldsen, administrerende direktør i Rambøll Danmark, Sanne Urbak Rasmussen, CSR Direktør i IBM samt Morten Thiessen, formand for Ansattes Råd i IDA, alle forsøger at komme med deres bud på, hvordan ligestillingspolitik omdannes til praksis og skaber konkrete resultater. Moderator er Lilian Mogensen, fhv. koncerndirektør og HR direktør i ATP og direktør i Udbetalings Danmark samt bla.a. nuværende bestyrelsesformand for Mannaz A/S.
 

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 17/06/2021