Copenhagen Winter Pride

OM WINTER PRIDE 2021 Selvom vi havde håbet på, at vi ville kunne være fysisk sammen og mærke hinandens tilstedeværelse til Winter Pride Week 2021, så har situationen vist sig at være en anden, end man kunne have ønsket – men det tager vi selvfølgelig med oprejst pande!

Torsdag, 25 februar, 2021 - 18:30 to 19:30
Denne intersektionelle debat ser på Pride’s bredere integrerende potentiale i samfundet. Pride er et offentligt ritual, der promoverer LGBTI+ ret til et liv fri fra diskrimination og samtidig fejrer individets hellighed. Måske repræsenterer Pride en ny borgerlig religiøs bevægelse, som tillader grupper, inklusiv kommercielle sponsorer, at tilbede højere værdier. Panelisterne vil diskutere om Pride erstatter eller ledsager andre former for religion. Sprog: Engelsk
Deltagere: Stefan Schwarzkopf, Sine Nørholm Just, og Jannick Friis Christensen (CBS)
 

 

OM WINTER PRIDE 2021
Selvom vi havde håbet på, at vi ville kunne være fysisk sammen og mærke hinandens tilstedeværelse til Winter Pride Week 2021, så har situationen vist sig at være en anden, end man kunne have ønsket – men det tager vi selvfølgelig med oprejst pande!
Vi har derfor tilpasset programmet til et onlineformat, hvor du kan følge med hjemmefra. Det kommer til at foregå via vores Facebook og YouTube-kanaler. En særlig tak til Huset-KBH for at stille lokaler og udstyr til rådighed til nogen af optrædenerne!
Så, hvordan virker det?
For at se et event skal du bare gå ind her på eventet eller på vores YouTube-kanal på starttidspunktet og slutte dig til! Husk at trykke ”deltager”, så får du en notifikation, når vi går i gang.

 

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 11/02/2021