Vellykket samarbejde imellem CBS og CPH:DOX

CBS' samarbejde med den internationale dokumentarfilmfestival CPH:DOX blev en publikumssucces! Mere end 13.000 mennesker har indtil nu fulgt de tre paneldebatter under CPH:DOX, hvor forskere fra CBS' tre forskningsplatforme bidrog til diskussionen om verdens store udfordringer, herunder ulighed, diversitet og digitale transformationer. Det er sidste chance for at se de debatterede film fra festivalens DOX:SCIENCE program, nu i biografen - men debatterne kan du fortsat se online.

 
06/05/2021

I skrivende stund har mere end 13.000 mennesker set med, når CBS-forskere fra de tre tværfaglige Business in Society-platforme har debatteret globale samfundsudfordringer på baggrund af festivallens dokumentarfilm.

CPH:DOX var igen i år nødt til at sadle om til et online live-program på grund af corona, men her i begyndelsen af maj har du enkelte muligheder for at se bl.a. åbningsfilmen Solutions på det store lærred i Cinematekets biograf. Læs mere om det på CPH:DOX's hjemmeside. Og i alle tilfælde kan du (gen-)opleve debatterne her:

CPH:DOX-festivallens DOX:SCIENCE-program blev skudt i gang med en debat om åbningsfilmen Solutions, hvor både økonom Birthe Larsen, Academic Director for Inequality Platformen, og Mikkel Flyverbom, professor MSO og Academic Director for Digital Transformations Platformen bidrog til en perspektivrig debat sammen med ekspertkolleger og filmens instruktør.

Se debatten her.

 Mikkel og Birthe

 

Derudover bidrog Mikkel Flyverbom også til debatten om det kontroversielle emne, menneskelig intelligens vs. AI, i forbindelse med filmen The Brain.

Oplev den inspirerende dialog, der fandt sted i Politikens Pressen, her.

 

Mikkel

 

Endelig bidrog Sara Louise Muhr, professor MSO og Academic Director for forskningsplatformen Diversity and Difference til debatten om emnet kønsligestilling i forskning, efter visningen af dokumentaren The Hunt for Planet B. Se debatten her.

Sara

 

Hvis du er nysgerrig efter mere information om dette års partnerskab mellem CBS og CPH:DOX, kan du læse mere her.

 

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 06/05/2021