Nyheder


 
 • 16.06.2020

  Anbefalet sommerlæsning '20

  Sommerferien kan være en anledning til fordybelse, som for eksempel en bog eller podcasts. Vi har inviteret tre professorer Jesper Rangvid, Lucia Reisch og Mikkel Flyverbom til at komme med deres bud på god sommerlæsning. God læselyst!
 • 19.05.2020

  Grænser for det digitale universitet?

  To CBS-forskere fra Digital Transformations Platformen, Carmelo Cennamo og Michael Mol, bidrager til Financial Times om dette spørgsmål.
 • 14.05.2020

  Nyt CBS-projekt: hjælp små virksomheder under Corona-krisen

  Corona-krisen har allerede ramt hårdt: mange mindre virksomheder savner ressourcerne til den hurtige omstilling til en ny on-line praksis. Samtidig kæmper studerende og nyuddannede for at finde ståsted på et svindende jobmarked. Et nyt CBS-projekt har som sit mål at bringe virksomheder og studerende sammen i et frivilligt samarbejde. Invitationen er hermed givet.
 • 14.05.2020

  Call for Papers - GCTR2021

  The 7th Global Transparency Conference - Rethinking Transparency: Challenging Ideals and Embracing Paradoxes, Copenhagen 19-21 May 2021.
 • 17.04.2020

  Platformforskere bag Djøfs Corona-katalog

  Djøf’s TechDK Kommission lancerer nu sit Coronakatalog med anbefalinger om aktuelle problemstillinger i forbindelse med Covid-19 pandemien. To af forskerne fra CBS’ internationale forskningsplatform for digitale transformationer bidrager til både katalog og debat, professor Mikkel Flyverbom og lektor, ph.d. Nanna Bonde Thylstrup.

Sider