Nyheder


 
 • 26.10.2021

  Sammen med Politiken Live: Dit ansigt... er ikke dit eget

  Vær med, når en af verdens mest kendte tech-debattører, den amerikanske kunstner og programmør Adam Harvey debatterer og udstiller i Politikens Live-arrangement 9. november - det sker i samarbejde med bl.a. CBS Digital Transformations Platform, CBS forskningsprojektet AI Reuse og Mandag Morgen.
 • 11.10.2021

  Flyverboms tech-klumme i Politiken

  Husk, at du stadig kan følge professor (MSO) Mikkel Flyverboms tech-klumme i Politiken - den seneste om EU Kommissionens standardiseringsforslag : 'Ét lille stik kan virke til din smartphone, tablet og kamera. Men tech-firmaer stritter imod'
 • 28.09.2021

  Symposiet Digital gnidningsløshed - og arbejdet bag

  CBS' forskningsplatform Digital Transformation sætter fokus på arbejdslivet i den digitaliserede offentlige sektor - på det krævende og ofte usynlige arbejde, der hver dag investeres i forsøget på at skabe digital gnidningsløshed og smarte løsninger for borgeren. Hvordan ser virkeligheden ud bag disse teknologiske løsninger og politiske visioner? Det undersøger dette symposium, der finder sted i samarbejde med forskere, praktikere og interessenter på KUNSTEN i Ålborg i relation til udstillingen Work It Out. Læs mere her og dyk ned i den tilhørende publikation og podcast, der udgives i forlængelse af symposiet. Du finder det hele her.
 • 30.06.2021

  CBS’ banebrydende tilgang til digital ledelse

  BSc in Business Administration and Digital Management er nu en af CBS’ mest populære uddannelser i forhold til antallet af ansøgere, og det første hold studerende er lige blevet færdige. Imponerende for en uddannelse, der nær ikke var blevet til noget.
 • 07.05.2021

  Bandlyst fra Facebook

  Nanna Bonde Thylstrup i DR2 Deadline om bandlysningen af Donald Trump på Facebook
 • 06.05.2021

  Vellykket samarbejde imellem CBS og CPH:DOX

  CBS' samarbejde med den internationale dokumentarfilmfestival CPH:DOX blev en publikumssucces! Mere end 13.000 mennesker har indtil nu fulgt de tre paneldebatter under CPH:DOX, hvor forskere fra CBS' tre forskningsplatforme bidrog til diskussionen om verdens store udfordringer, herunder ulighed, diversitet og digitale transformationer. Det er sidste chance for at se de debatterede film fra festivalens DOX:SCIENCE program, nu i biografen - men debatterne kan du fortsat se online.
 • 12.04.2021

  Flyverbom i bedste sendetid

  Platformens Academic Director, professor MSO, Mikkel Flyverbom er med, når DRs nye programserie 'Mit liv på nettet' løber over skærmene.
 • 26.03.2021

  CBS og CPH:DOX

  CBS’ tre tværfaglige forskningsplatforme er med, når CPH:DOX åbner årets science-program
 • 17.03.2021

  Mikkel Flyverbom med i regeringens nye Digitaliseringspartnerskab

  CBS-professor (MSO) Mikkel Flyverbom sidder med, når regeringen nu inviterer topledere og eksperter helt ind i maskinrummet i et nyt digitaliseringspartnerskab, der skal levere anbefalinger til, hvordan Danmark og danske virksomheder kan udnytte digitaliseringen. Anbefalingerne vil lede op til en ny og samlet digitaliseringsstrategi fra regeringen. Flyverboms fokus er digital ansvarlighed.

Sider