Symposium: Digital Gnidningsløshed og Arbejdet Bag

Dette symposium sætter fokus på det krævende og ofte usynlige arbejde, der til daglig investeres i forsøget på at skabe og opretholde sammenhæng og digital gnidningsløshed.

Mandag, 4 oktober, 2021 - 09:30 to 20:30

Kunsten Aalborg - Fotograf Mathias Brinkmann

To trends præger arbejdet med digitalisering i den offentlige sektor i Danmark: en hastig udvikling i teknologier samt politiske ambitioner om at gøre interaktionen med den offentlige sektor så gnidningsløs som muligt, så borgeren oplever sammenhæng, service og kvalitet. Med dette symposium sætter vi fokus på det krævende og ofte usynlige arbejde, der til daglig investeres i forsøget på at skabe og opretholde sammenhæng og digital gnidningsløshed.

Symposiummet afholdes på Kunsten i Aalborg i forbindelse med udstillingen Work it Out! * Fremtidens arbejdsliv, som tematiserer ”tidens hurtigt accelererende samfund” og ”mennesket i fremtidens arbejdsliv”. Vi inviterer Aalborg Kommune til at dele deres oplevelser med at sætte fokus på ’digitalisering og sammenhæng’, og vi inviterer praktikere og forskere fra hele landet til at belyse og debattere erfaringer med arbejdet bag den digitale gnidningsløshed.

Symposiet henvender sig til alle med interesse for offentlig digitalisering, organisering og arbejdsliv, og der vil være oplæg og kommentarer fra en blanding af forskere, repræsentanter for interesseorganisationer og offentlige ledere og medarbejdere, der arbejder med disse spørgsmål og udfordringer.

Som opfølgning på symposiet udgives en podcast ved journalist og debattør Anders Kjærulff, find mere information efterfølgende på cbs.dk/transformations

Desuden uddeles CBS’ formidlingspublikation om symposiet, produceret til lejligheden.

For deltagelse skriv til CBS Digital Transformation

PDF iconHent program for symposiet

*Udstillingen Work it out! indeholder værker fra John Kørner, Jeppe Hein, Hito Steyerl, Grayson Perry, Superflex, Melik Ohanian, Abraham Cruzvillegas, Adelita Husni Bey, Josh Kline, Elmgreen & Dragset, Hannah Anbert, Mille Kalsmose, Kenneth Balfelt Team // Johan August, Marie Thams, Juliette Goiffon & Charles Beauté, Jens Haaning, Torben Ribe, Sigrid Viir og Via Lewandowsky.

Symposiet er arrangeret af CBS’ Digital Transformation Platform i samarbejde med ITUs Center for Digital Velfærd, Aalborg Universitet og KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg. Tak til Aalborg kommune og Aalborg Universitet for medfinansiering.

Logoer

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 29/09/2021