Follow us

CBS Research Reporter

Bliv opdateret på nogle af de nyeste forskningsresultater fra CBS med CBS Research Reporter. Du kan modtage artiklerne via vores nyhedsbrev, eller du kan følge os på Facebook. CBS Research Reporter udgives af CBS Bibliotek.

Seneste artikler

De nordiske supermodeller: Ny bog om de nordiske administrative reformer

16/11/2016
Ny bog undersøger, hvorfor de nordiske lande lader til at være så succesrige i håndteringen af den offentlige sektor. En af bogens redaktører er CBS-forsker Carsten Greve.

Nordic Administrative Reforms – Lessons for Public Management
(Copyright © Antony McAuley/Shutterstock.com)

Storhed og fald – historien om ØK

14/11/2016
En dag sidst i marts 2015 var det slut for en af dansk virksomhedshistories helt store flagskibe. Østasiatisk Kompagni blev endegyldigt afviklet. Med ubegrænset adgang til virksomhedens arkiver fortæller lektor og virksomhedshistoriker Martin Iversen i bogen ”Udsyn – ØK, Danmark og verden” historien om, hvad der gik galt for Skandinaviens største internationale virksomhed.

Udsyn – ØK, Danmark og verden
(Copyright © Lindhardt & Ringhof)

Utilstrækkelighed driver forbrugere mod alternative ernæringsretninger

19/08/2016
Alternative ernæringsretninger skyder i stor stil frem på bekostning af de officielle kostråd og udenom de traditionelle fødevarebrands. Alligevel mener forskere, at der er et stort markedspotentiale i de alternative ernæringsretninger, hvis fødevareindustrien bare vil lytte efter.

You are what you eat – and the company you keep
(Copyright © Karen Struthers/Shutterstock.com)