Hvad siger erhvervsledere om deres efteruddannelse?

Få her indblik i, hvad uddannelserne Global Executive MBA og Executive MBA har betydet for seks erhvervsledere.

14/06/2018

Global Executive MBA (GEMBA)
GEMBA

“Jeg valgte GEMBA’en, fordi den var state-of-the-art – og ingen tvivl om, at den levede op til mine forventninger. Vi havde de bedste professorer med relevant erfaring og værdifulde relationer til erhvervslivet, samt eksperter fra erhvervslivet, som kom med praktisk erfaring”
- Sarah Patricia Heick-Abildhauge, Head of PMO, Maersk Drilling.

”GEMBA har været en øjenåbner og har udvidet min forståelse af hele virksomheden. Jeg lærte meget fra mine medstuderende, og jeg har erhvervet mig et enestående, livslangt netværk”
- Morten Knudsen, Vice President for Global Operations hos Danfoss Power Solutions.

”Jeg arbejder i et globalt miljø og har opbygget hele min karriere i globale virksomheder, så jeg finder det ret interessant at få et globalt perspektiv på at drive forretning. I mine øjne var turen til Shanghai fremragende. Fra et læringsperspektiv var det fantastisk. Det gav et helt nyt perspektiv på, hvordan nye økonomier træder ind på den globale forretningsscene”
- Trine Storgaard Nielsen, Head of Sales Excellence hos Maersk Line, som læste GEMBA.

Læs mere om Global Executive MBA

 

Executive MBA (EMBA)
GEMBA 2

”CBS EMBA har været en fantastisk rejse med fremragende moduler om alle områder i en virksomhed. Det har medført personlig udvikling, hvilket vil være af værdi for Oriflame globalt”
- Andreas Risbjerg, der var ansat som Vice President af Global Customer Experience, Oriflame Poland, da han læste sin EMBA.

“Som amerikaner bosat i Sverige valgte jeg at læse CBS’ EMBA grundet dets globale fokus, tredobbelt-akkreditering og akademiske udmærkelse. Det har været en rejse, som har udfordret mig hver dag, samt givet indsigt og værdi til min organisation og vores kunder”
- Max Blatt, chef for forretningsudvikling hos LOTS Group, en del af Volkswagen og Scandia Group.

“Jeg benytter mig af mit CBS EMBA-netværk til feedback på enhver forretningsrelateret problemstilling, velvidende at de vil give mig ærlige, brugbare svar. Det er en kæmpe fordel at have sådan et netværk, når du når op på det øverste ledelsesniveau"
- Claus Bretton-Meyer, CEO, Dansk Boldspil-Union (DBU).

Læs mere om Executive MBA

Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020