Nyheder


 • 13.06.2018

  Strategiarbejde er at riverrafte uden om store sten

  For professor og underviser Marie Louise Mors er strategiarbejde som at styre uden om store sten på en riverrafting. Der er flere ruter at sejle og strømforholdene kan ændre sig. Værktøjerne til at vælge den rette vej kan Marie Louise Mors udstyre dig med på Global Executive MBA.
 • 13.06.2018

  Forstå det nu – CSR er blodig økonomisk alvor

  Vi skal have gjort op med opfattelsen af CSR som ren velgørenhed, for er der ikke styr på virksomhedernes CSR-aktiviteter, kan det få alvorlige konsekvenser for virksomhedens økonomi, siger professor Andreas Rasche. På CBS’ Global Executive MBA forklarer han vigtigheden af, at moderne virksomheder tager CSR alvorligt.
 • 13.06.2018

  Tag med på jagten efter innovationen i Afrika

  CBS bringer dig på sporet af innovation i Afrika. Med Global Executive MBA møder du i Kampala og Uganda lokale og regionale virksomheder på vej frem. Du får indsigt i rammerne for at drive forretning i Afrika og nogle af de nye ideer, som vælder frem med afsæt i ny teknologi – og socialt ansvar.
 • 13.06.2018

  Rejsen mod toppen med en Global Executive MBA

  Faglige udfordringer på fire kontinenter giver først og fremmest nyt perspektiv på dig selv og verdenen. Men en Global Executive MBA (GEMBA) er også genvejen til faglig udvikling, forfremmelser og mere i løn. Interview med MBA Director Poul Hedegaard.
 • 19.12.2017

  Hoteller skovler flere penge ind med CSR i markedsføringen

  Det betaler sig at engagere sig i Corporate Social Responsibilty (CSR). Ny forskning baseret på data fra den amerikanske hotel- og restaurationsbranche viser, at virksomheder med CSR-profiler får mere ud af deres reklameudgifter end virksomheder uden. Professor Alexander Josiassen er en af forskerne bag undersøgelsen. Han mener, at undersøgelsens resultater sagtens kan oversættes til danske forhold.
 • 19.12.2017

  Nye forskere på CBS

  Mød her fem forskere, der alle er skiftet til CBS indenfor de seneste måneder. Portrætterne er produceret af journalistbureauet TANK.

Sider