CBS Research News

Velkommen til en særudgave af CBS Research News, hvor vi tager dig med ind på en af CBS’ højtprofilerede uddannelser, Global Executive MBA (GEMBA). Mød tre forskere, der er specialister i udvikling af strategier, innovation i Afrika og omkostningen ved at tage let på socialt ansvar. Læs MBA-chefens syn på, hvilke erhvervsledere der bør hoppe på MBA-toget hurtigst muligt, og hør DBU’s direktør og fem andre erhvervsledere fortælle om værdien ved en MBA fra CBS.

 

Rejsen mod toppen med en Global Executive MBA

Faglige udfordringer på fire kontinenter giver først og fremmest nyt perspektiv på dig selv og verdenen. Men en Global Executive MBA er også genvejen til faglig udvikling, forfremmelser og mere i løn.

Shutterstock China entreprenur cbs copenhagen business school mba gemba

Strategiarbejde er at riverrafte uden om store sten

For professor og underviser Marie Louise Mors er strategiarbejde som at styre uden om store sten på en riverrafting. Der er flere ruter at sejle og strømforholdene kan ændre sig. Værktøjerne til at vælge den rette vej kan Marie Louise Mors udstyre dig med på Global Executive MBA.

mlm

Tag med på jagten efter innovationen i Afrika

CBS bringer dig på sporet af innovation i Afrika. Med Global Executive MBA møder du i Kampala og Uganda lokale og regionale virksomheder på vej frem. Du får indsigt i rammerne for at drive forretning i Afrika og nogle af de nye ideer, som vælder frem med afsæt i ny teknologi – og socialt ansvar.

istockphoto africa entreprenur cbs copenhagen business school mba gemba

Forstå det nu – CSR er blodig økonomisk alvor

Vi skal have gjort op med opfattelsen af CSR som ren velgørenhed, for er der ikke styr på virksomhedernes CSR-aktiviteter, kan det få alvorlige konsekvenser for virksomhedens økonomi, siger professor Andreas Rasche. På CBS’ Global Executive MBA forklarer han vigtigheden af, at moderne virksomheder tager CSR alvorligt.

Andreas Rasche
 

Hvad siger erhvervsledere om deres efteruddannelse?

Få her indblik i, hvad uddannelserne Global Executive MBA og Executive MBA har betydet for seks erhvervsledere.

GMBA

Sidst opdateret: Communications // 24/11/2020