Viden til samfundet

CBS skaber viden på mange niveauer; til de studerende, forskningsverdenen og samfundet. Du kan her læse mere om, hvordan CBS tilbyder viden. CBS etablerer løbende indsatsområder og platforme på baggrund af CBS’ strategi, stiller eksperterne til rådighed inden for deres områder og formidler viden i form af undervisning, kurser, videoer og brugen af sociale medier.

Kom i kontakt med eksperterne på CBS

Få kontakt til eksperter ved CBS, som stiller sig til rådighed for medier, organisationer og virksomheder med deres viden og kompetence inden for et bredt område af erhvervsøkonomi og erhvervssprog.

Business in Society

CBS vil igennem etableringen af strategiske platforme (BiS platforme) sikre tværfagligt samarbejde på CBS og derved gøre det muligt for CBS at løse samfundsmæssige udfordringer, der krydser akademiske "grænser". BIS platformene vil sikre, at vores studerende har adgang til høj kvalitet af forskningsbaseret viden.

Strategiske Indsatsområder

For at skabe konkret nytte i samfundet forbinder CBS forskning og uddannelse indenfor iværksætteri, med et globalt netværk af erhvervsledere og eksperter. Det er etableret i fire strategiske tværgående indsatsområder.

Videoer fra CBS

Find masser af videoer om ny viden og spændende forelæsninger, som du gik glip af - og som blev optaget på video. Led selv i CBS' videoarkiv eller prøv en af de udvalgte videoer herunder.

Online kurser

På Coursera samarbejder universiteter fra hele verden, så alle kan tage kurser online og CBS er også med i dette samarbejde. Herunder finder du Coursera samt de kurser vi pt. tilbyder.