En MMD masteropgave udkommer som bog

14/06/2013
LEDELSE AF DET RELATIONELLE SELV - en MMD masteropgave udkommer som bog.
 
I 2010 afsluttede Danielle B. Lyndgaard MMD uddannelsen. Nu udgiver hun en bog som tager afsæt i hendes masteropgave om ”Ledelse af det relationelle selv”. Der er tale om en lettilgængelig refleksionsbog til ledere, der søger nye og ekstraordinære værktøjer til ledelse i hverdagen samt til medarbejdere og konsulenter, der ønsker at se begrebet selvledelse fra en anden vinkel.
 
UDDRAG FRA PRÆSENTATIONSTEKST: Vi må gøre noget andet, end vi plejer, hvis vi ønsker at udvikle os sammen og skabe en ledelsesmæssig hverdag, hvor vi får mulighed for at folde vores ressourcer mest muligt ud. Bogens udgangspunkt er, at vi ikke har et fasttømret og eviggyldigt kerneselv. Derimod er vi alle ledere af vores mangfoldige selver. Selverne har vi skabt livet igennem, og de fylder i vores hverdag, alt efter hvilke vi vælger at give plads. Gennem forskellige former for samtaler og processer kan vi, alene eller i fællesskab med andre, arbejde med ledelsen af disse selver for at opnå de mest optimale resultater på jobbet samt en større arbejdsglæde.
 
Bogen kommer omkring selvledelse og refleksive samtaler, relationel ledelse og emergerende samtaler, 3. ordensledelse og orkestrerede samtaler, og i bogens sidste del sættes et særligt fokus på ekstraordinær ledelse af ekstraordinære medarbejdere. Gennem hele bogen får læseren lejlighed til egen refleksion og inspiration til hverdagen.
 
FRA BOGENS FORORD: "Tilsammen betyder Danielles indfaldsvinkler og praktiske ærinder, at læseren føres gennem en række spændende overvejelser, som bl.a. gør det klart, at der ikke er én måde, én sandhed og én ledelsesform, som gælder til enhver tid og i enhver sammenhæng. At lede er at søge og derfor uløseligt bundet til den kontekst og den virksomhed, der skal ledes i, og hvis man som leder alene søger i en ordinær værktøjskasse efter ordinære midler, skaber man kun middelmådige resultater for sig selv og sine medarbejdere." Flemming Andersen
 
OM FORFATTEREN: Danielle Bjerre Lynggaard er cand.merc., MMD, forfatter og Senior HRD Partner i BRFkredit a/s, hvor hun arbejder med ledelses- og organisationsudvikling. Har desuden praktisk erfaring som både leder, forretningsudvikler, ledelsesudviklingskonsulent og Nordisk HR-chef - og har primært fokus på dynamikken mellem relationer og resultatskabelse. Danielle er desuden medforfatter til bøgerne Anerkendende ledelse og Anerkendende HR og organisationsudvikling.
 
LEDELSE AF DET RELATIONELLE SELV
Perspektiver på selvledelse

FORFATTER Danielle Bjerre Lyndgaard

SIDER 162

PRIS 248 kr.

ISBN 978 87 7706 7631

UDKOM 20. juni 2013