Master of Management Development

Leadership Retreat

Vi udbyder en 1 dags Leadership Retreat fredag den 7 marts 2014 kl. 9 til 17 – med prof. Jeremy Hunter fra Peter Drucker School of Business og Igor Ardoris, founder af Mental Martial Art i Sverige.

06/02/2014

En vigtig evne i ledelse handler om tilstedeværelse. De fleste ledere genkender udfordringen med at have fokuseret opmærksomhed i flere retninger på én gang. At mærke sig selv, fornemme andre, lytte til de små stemmer og samtidig være opmærksom på det større billede. Krydspres, usikkerhed, et forstyrrende miljø, en uforklarlig stemning, krævende kunder, konflikter i afdelingen, kriser på hjemmefronten. Mange faktorer kan påvirke kvaliteten af ens tilstedeværelse. Træning og teknikker til ledelsesmæssigt nærvær med både klarhed og afspændthed kan derfor for mange være et ekstra skridt i retning af mere glæde og bedre performance og resultater.

CBS inviterer til 1 dags Leadership Retreat fredag den 7 marts 2014 kl. 9 til 17 – med prof. Jeremy Hunter fra Peter Drucker School of Business og Igor Ardoris, founder af Mental Martial Art i Sverige. Der er lagt op til en intensiv dag med oplæg, diskussion, øvelser, meditation og træning af kvalitetspræget nærvær. Deltagerne opfordres til på forhånd at reflektere over ”hvad gør du i situationer med succes ” og til at medbringe egne cases og dilemmaer. Workshoppen er på engelsk.

Særligt inviterede er CBS executive master og MBA studerende samt alumni communities, men andre i denne målgruppe er også velkomne. Der er begrænset antal pladser. Prisen er 900 kr. inkl. frokost og forfriskninger. Se program, find artikler og tilmelding

Sidst opdateret: Master of Management Development // 14/03/2014