Kom tættere på CBS’ triple-crown akkrediterede MBA

Find ud af, hvor stor en rolle innovation spiller i en leders kompetencer, til et af vores MBA informationsmøder i november.

18/11/2013

Af Niels Utoft Andersen og Tobias Slot Laursen

Møderne giver dig mulighed for at lære mere om MBA-programmernes indhold og struktur, hvilke kompetencer uddannelsen giver, og det netværk der følger med en MBA fra CBS.

Hvis du overvejer en MBA, så tilmeld dig informationsmøderne og hør mere om, hvordan uddannelsen har gavnet ledere. Et eksempel på dette kan læses forneden, hvor Karen Nedergaard, General Manager, fortæller om uddannelsens indflydelse på skabelsen af et nyt succeshotel for Absalon Hotel Group.

Hvordan en E-MBA fra CBS skabte et hotelhit
Karen Nedergaard brugte de sidste måneder i E-MBA uddannelse på en afhandling, hvor strategien til et nyt projekt blev formuleret. Den viden Karen Nedergaard havde tilegnet på uddannelsen om at udvikle business planer og implementere disse, gjorde at planen kunne realiseres. Projektets resultat var CONCEPT24, der ændrede et af Absalon Hotel Groups hoteller til at fokusere på ekstraordinær service, design og atmosfære på en ny måde. Resultatet var Andersen Boutique Hotel, der åbnede for et år siden og allerede nu genererer profit.

Læs hele Karens historie her.

Se dette link for flere informationer om møderne i november og tilmeld dig Fulltime MBA-mødet her og E-MBA-mødet her.
 

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017