FAQ til årets kandidatansøgere

Søndag d. 15. juni uploader Admissions Office svar på ansøgningerne til kandidatuddannelserne. Ansøgere er enten fuldt optaget, betinget optaget eller beklageligvis afvist.

15/06/2014

Fuldt optaget eller betinget optaget

Hvis du er fuldt eller betinget optaget, skal du huske at sige ”ja tak” til den tilbudte studieplads. Det skal du gøre inden d. 22. juni kl. 12.00.

Er du betinget optaget, skal du dokumentere, at du opfylder betingelserne inden d. 1. september 2014. Læs dine betingelser grundigt, så du er sikker på, hvad du skal. Din dokumentation skal uploades i Admission Flow. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal uploade, eller hvis du ikke kan uploade dokumentation inden fristen, skal du skrive en note på din ansøgning i Admission Flow. Du kan læse mere om at være ”betinget optaget” på hjemmesiden og i FAQ om "betinget optag" for svar.

For at få information om intro og studiestart på dit studium, kan du kigge på e-Campus, som er vores studenterintranet.

Afvist?

Du er blevet afvist, fordi du ikke opfylder de specifikke adgangskrav til uddannelsen, eller fordi der har været flere kvalificerede ansøgere til studiet, end der er pladser. Du kan også være afvist, fordi du ikke har ansøgt eller sendt (tilstrækkelig) dokumentation i tide.

Hvis der i dit afvisningsbrev står, at du er afvist, enten fordi du ikke opfylder kravet om engelsk/dansk, at du ikke har bestået din bachelor, eller at du er dispensat, er det ikke eneste grund til, at du er afvist. Derfor ændrer det ikke på dit svar, hvis du f.eks., siden du ansøgte, er blevet bachelor eller opfylder sprogkravet. CBS er forpligtet til at nævne disse årsager sammen med de øvrige årsager til afvisning.

For yderligere information om optag, kan du kigge på den enkelte uddannelses egen side om optag og adgangskrav.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Admissions Office?

Hvis du har spørgsmål vedr. dit brev skal du skrive spørgsmålet i en note på din ansøgning i Admissions Flow og vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Du skal være opmærksom på at Admissions Office ikke kan svare på spørgsmål vedrørende din ansøgning og afgørelsen på den over telefonen, på Facebook eller i Student Hub.

Så skriv en note og hav en smule tålmodighed, vi svarer så hurtigt, vi kan.

Sidst opdateret: Communications // 15/06/2014