CBS åbner dørene for nye kandidatstuderende

Aldrig har så mange søgt kandidatuddannelser på CBS. For at falde til på den rigtige hylde, er det vigtigt at være så sikker som mulig, før ansøgningen sendes. En af måderne at undersøge om indholdet, studiemiljøet og kulturen fungerer er at komme på besøg.

07/02/2014

Af Janie Huus Tange

Aldrig før har så mange søgt kandidatuddannelser på CBS og for at hjælpe til, at nye kandidatstuderende falder til på den rigtige hylde, inviterer CBS til Åbent Hus d. 20. februar. Arrangementet har år efter år inspireret studerende til at træffe de bedste valg. En af dem er Jonathan Baez, som er ved at skrive speciale på cand.merc. i Strategic Market Creation.

- Det er jo helt vildt så mange spændende uddannelser og forskellige mennesker, der er kommet på CBS – bare siden jeg startede for 2 år siden, siger Jonathan og fortsætter:

- Det kan godt virke uoverskueligt, når man skal vælge – derfor er det bedste at dukke op herude. Så kan man se, at der er mennesker i alle udgaver og uddannelser indenfor rigtig mange forskellige fagområder, slutter han.

Og det ER en mangfoldig gruppe af studerende. CBS har en lang tradition, der strækker sig næsten 100 år tilbage, for at uddanne unge fra mange forskellige regioner og kulturer og CBS' uddannelser har desuden et stærkt internationalt fokus. Det afspejles naturligvis i studiemiljøet, fortæller Head of Admission:

- Hver anden ansøger på CBS’ kandidatuddannelser har ikke dansk som modersmål og kun omkring hver tredje har taget deres bachelor på CBS, siger Anne Mette Hou, Head of Admissions på CBS.

Oplev atmosfæren og få en forsmag på uddannelserne til åbent hus på Solbjerg Plads 3, Frederiksberg, 20. februar.
På Instagram kan alle CBS’ studerende og alle potentielle studerende til at dele oplevelser af studielivet på CBS #CBScph.

Se hele programmet her.

Du kan også tilmelde dig arrangementet på Facebook her.

Sidst opdateret: Communications // 12/02/2014