Skulderklap til årets kolleger på CBS

CBS’ studerende og ansatte gør det ifølge rektor Per Holten-Andersen godt, og de 20 bedste blev fejret til Prize Winners Reception 3. april, hvor pengepræmier og rosende vendinger blev delt ud til dem, der har gjort en særlig indsats

04/04/2013

Flere studerende kommer til CBS år for år, der bedrives stadig mere forskning, der udbydes flere fag, og antallet af lektioner vokser – der er masser at fejre. Til dette års Prize Winners Reception gav CBS dem, der i 2012 har markeret sig i 2012, et stort skulderklap.

Excellente rollemodeller
I alt 20 CBS-studerende, forskere og administrative medarbejdere modtog både checks og påskønnende ord fra bl.a. rektor Per Holten-Andersen, der påpeger vigtigheden af, at CBS anerkender enkelte personer og grupper, der gør et særligt stykke arbejde for universitetet:

- Universitetet drives som institutioner, hvor der er en særlig kultur mht. at stræbe efter excellence og inspirere til usædvanlige præstationer. Det skal være og er en drivkraft for såvel det videnskabelige personale, det administrative personale og for de studerende. Det er som led i stimuleringen af denne kultur, at CBS har besluttet at uddele uddannelsesprisen, studenterprisen og den administrative pris, siger Per Holten-Andersen.

Ekstrovert økonom
En af prisvinderne i kategorien ”CBS Undervisningspris”, Ken L. Bechmann fra Department of Finance, gav en smagsprøve på sin undervisning til prisoverrækkelsen. Han fortalte levende ud fra en motorvejs- og bilanalogi, hvordan bankerne skal passe på, for ”speed is killing”. Han underviser bl.a. CBS’ elitestuderende i avanceret økonomi og har fået prisen for sin særlige formidlingsevner. Han ser prisen som en vigtig anerkendelse til de mere udadvendte aspekter af forskning:

- Denne pris er et skulderklap. Der er meget fokus på, at vi (forskerne) skal levere forskningsartikler, og det er jo også vigtigt, men med de her priser viser CBS, at der er andre mål i relation til forskningen, som også værdsættes – nogle mere udadvendte mål inden for formidling og undervisning. Prize Winners Reception viser, at dette aspekt af forskningen også værdsættes. Det er således et vigtigt skulderklap, der ikke drejer sig om penge alene, siger Ken L. Bechmann.

Ken L. Bechmann har ligesom flere af de andre, der fik priser, fået flotte evalueringer af de studerende.

Individer løfter CBS
Både studerende og administrativt personale fik priser for at skabe aktivitet og frugtbare relationer på CBS. Bl.a. fik studerende Nadia Al Zagir en pris på 20.000 kr. for sit store arbejde med at klæde sine medstuderende på i kunsten at gå til mundtlig eksamen – hun har hjulpet over 400 studerende.

Administrator Tine Silfvander fra Department of International Business Communication var en af de to blandt det administrative personale, der også fik 20.000 kr. og et stort skulderklap for sin ekstraindsats for sikkerhed og sundhed på CBS samt for hendes evigt åbne dør og smittende humør.

Rektor Per Holten-Andersen gav i detaljer alle kandidaterne rosende vendinger med på vejen, for Prize Winners Reception drejer sig om at fremhæve og anerkende konkrete eksempler og den vigtige effekt, de har på CBS:

- Individets betydning for helheden og CBS’ anerkendelse af, at det er enkelte personer og grupper, der hele tiden øger CBS’ ambitioner og præstationer, siger han.

Kontakt: forskningskonsulent Karen Slej, ks.research@cbs.dk eller journalist Ea Ørum ea.ea@cbs.dk

 

DSEB* and CBS prizes 2013

DSEB Research Prize – 50.000 kr.

David Lando, professor, Institut for Finansiering

Leonard Seabrooke, professor, Department of Business and Politics

 

DSEB Research Dissemination Prize – 50.000 kr.

Netværket Ledelse i Byggeriet, v. professor Kristian Kreiner, Institut for Organisation

Flemming Poulfelt, professor, Institut for Ledelse, Politik og Filosofi

 

DSEB Education Prize – 50.000 kr.

The Team around introductory Managerial Economics:

Eric Bentzen, lektor, Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi

Carsten Scheibye, ph.d.-studerende, Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi

Kjeld Tyllesen, adjunkt, Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi

Victor Lund, adjunkt, Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi

 

Tamas Vamosi, lektor, Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi

 

CBS Education Prize – 25.000 kr.

Peter Holdt Christensen, lektor, Institut for Strategi og Globalisering

Ken L. Bechmann, professor, Institut for Finansiering

 

CBS Student Prize – 20.000 kr.

CBS Wine: Peter Buch Hansen, Thor Jensen Mårup, Asbjørn May, Morten Tarris

Nadia Al Zagir

Sebastian Damm

 

CBS Administration Prize – 20.000 kr.

Tine Silfvander, fagadministrator, Department of International Business Communication

Lidija Omeragic, kontorfuldmægtig, Økonomisupporten

* DSEB står for “Danish Society for Education and Business” og er det tidligere FUHU.  Formanden, Birgit Aagaard-Svendsen, der også overrakte priser på dagen, fortalte, at ”DSEB arbejder for at øge værdiskabelsen i danske virksomheder og det danske samfund gennem støtte til udviklingen af forretningsrelaterede uddannelses- og forskningsmæssige kompetencer, som et globalt erhvervsliv efterspørger.”

Sidst opdateret: Communications // 10/04/2013