Til dig, der har en dansk bachelorgrad fra et andet uddannelsessted

Nyheder

 
17/03/2016

Du skal ansøge til CBS’ kandidatuddannelser online via et system, der hedder Admission Flow. Find information om, hvordan du søger og link til Admissions Flow.

Bliver du i tvivl om noget, når du laver ansøgningen, så vælg det, der giver bedst mening og tryk så ”submit” på din ansøgning – herefter kan du skrive en note i 1.4. ”Communication with Admissions Office”. I noten forklarer du det, du var i tvivl om, og så kigger vi på det, når vi når til din ansøgning. Du skal skrive en eventuel note inden fristen.

Er du i tvivl om, hvilke dokumenter, du skal uploade? Læs hvad CBS mener kan være relevant under ”Dokumentation”.

Er jeg kvalificeret?
Vi kan desværre ikke på forhånd vurdere, om du opfylder adgangskravene til den eller de uddannelser, du vil søge ind på. Du kan lave en egenvurdering, hvor du selv forsøger at vurdere, om du opfylder adgangskravene. Læs mere om, hvordan du gør under ”Er du kvalificeret?”.

Husk, at selvom du opfylder adgangskravene, er der ikke garanti for, at du får tilbudt en plads. Hvis du konstaterer, at du formentlig ikke opfylder adgangskravene, kan du på samme side finde information om, hvad du så kan gøre ved det.

Skal jeg skrive en motiveret ansøgning?
På nogle af kandidatuddannelserne er den motiverede ansøgning ét af udvælgelseskriterierne. Disse uddannelser kræver en motiveret ansøgning:

•    Cand.merc.(kom)
•    MA in International Business Communication – begge linjer
•    MSc in Business Administration and Information Systems – begge linjer:
•    MSc in Bioentrepreneurship
•    MSc in Advanced Economics and Finance
•    MSc in Business, Language and Culture – begge linjer
•    MSc in International Business and Politics
•    MSc in Social Sciences in Management of Creative Business Processes
•    MSc in Social Sciences in Organisational Innovation and Entrepreneurship
•    MSc in Social Sciences in Public Management and Social Development
•    MSc in Social Sciences in Service Management
•    Cand.soc. i Human Resource Management
•    Cand.soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse
•    MSc in Business Administration and Innovation in Health Care

Hvis den uddannelse, du vil søge ind på, ikke er på listen ovenfor, skal du ikke skrive en motiveret ansøgning. Læs mere om de enkelte uddannelsers udvælgelseskriterier.

Min uddannelse er ikke på listen i Admission Flow?
Alle uddannelser er på listen i Admission Flow. Vær opmærksom på, om det er en selvstændig uddannelse eller en linje, du leder efter. Hvis det er en linje, skal du først vælge den overordnede uddannelse eksempelvis MSc in Economics and Business Administration/cand.merc. Herefter kan du så vælge den linje, du er interesseret i.

Se hvilke linjer, der findes under hvilke uddannelser.

Kontakt Admissions Office
Den hurtigste og nemmeste måde at kontakte Admissions Office er ved at skrive en note i Admission Flow. Her kan vi nemlig se din ansøgning og derfor hurtigere besvare dine spørgsmål. Vi modtager noter fra 8.500 ansøgere, såder kan godt gå nogle uger, inden du får svar. Men bare rolig, vi skal nok svare dig. Det kan være, at vi først kan svare dig lige omkring ansøgningsfristen, og det er derfor en god idé, hvis du er klar med al din dokumentation i god tid – også den dokumentation, som du måske er usikker på, om CBS har brug for.

Andre spørgsmål?
Find svar på de fleste af de spørgsmål, vi normalt får i Admission Flow. Så kig en gang inden du kontakter os.

Sidst opdateret: Student Affairs // 18/03/2016