Ansøgere med en bachelor fra CBS

Se hvor du kan finde svar på spørgsmål om opfyldelse af adgangskrav og ansøgningsprocessen, hvis du er igang med, eller har afsluttet, en bachelorgrad fra CBS.

 

FØR DU KONTAKTER OS

 

… vær sikker på at du har læst den detaljerede og udtømmende information om kandidatoptaget på cbs.dk grundigt. Kandidatoptagelsessiderne er korrekte, opdateres regelmæssigt og indeholder al den information du behøver før, under og efter din ansøgning om optagelse på en kandidatuddannelse på CBS. Dette inkluderer optagelseskrav og udvælgelseskriterier, standardvurderinger, ansøgningsfrister såvel som information om relevant dokumentation. Det er yderst vigtigt at du har en grundig forståelse for optagelses- og ansøgningsproceduren.

Hvis du har uddybende spørgsmål eller har behov for præcisering af den på cbs.dk tilgængelige information, er du velkommen til at besøge Student Hub og spørge. Vær opmærksom på at optagelsesmedarbejderne ikke bemander Student Hub og ikke er til rådighed for personlige møder.


Som CBS studerende har du mulighed for at høre mere om kandidatoptagelsen gennem en bred vifte af optagelsesarrangementer tilpasset din specifikke akademiske baggrund, samt at deltage i den årlige Åbent Hus-dag for kandidatuddannelser på CBS. Vær opmærksom på at optagelsesmedarbejdere ofte er til stede ved disse arrangementer men ikke er til rådighed for personlige møder, og at det ikke er muligt at få foretaget en personlig vurdering under arrangementerne. Vi anbefaler kraftigt at du gør dig bekendt med information om kandidatoptagelsen på cbs.dk før du deltager i et optagelsesarrangement.


Der er nu lukket for nye ansøgninger i Gruppe 2 ansøgningsrunde. Gruppe 1 ansøgningsrunde er åben til den 1. marts 2018, 23:59 CET. For at finde ud af hvilken gruppe, du skal ansøge i og hvordan, se cbs.dk.

 

Har du brug for hjælp med din ansøgning i Ansøgningsportalen?

Hvis du har specifikke og konkrete spørgsmål vedrørende din ansøgning, er du velkommen til at sende en ny e-mail til graduateadmission@cbs.dk, fra samme e-mailadresse som du har brugt i ansøgningsportalen.

Sørg for at skrive "My Application" i emnefeltet, og skriv dit fulde navn og ansøgnings-ID i selve e-mailen.

Ansøgnings-ID’et hjælper os med at finde din ansøgning i ansøgningsportalen, så vi kan hjælpe dig hurtigere.  Du kan finde det på din kvittering fra ansøgningsportalen i øverste, højre hjørne.

Hvis du har spørgsmål til hvordan du logger på din ansøgning I ansøgningsportalen, kontakt IT Support på help@student.cbs.dk for at få hjælp.
Overvejer du at søge om optagelse i fremtiden?

Vil du søge om optagelse i 2018?
Du er velkommen til at kontakte os på graduateadmission@cbs.dk. Sørg for at skrive ”Information 2018” i e-mailens emnefelt.
Svartiden vil typisk være op til 14 dage. I mellemtiden må du meget gerne bruge noget tid på at gennemgå den detaljerede og udtømmende information om kandidatoptagelse på cbs.dk.
Langt størstedelen af spørgsmål vedrørende tidsfrister, adgangskrav, udvælgelseskriterier og dokumentation er allerede besvaret på vores hjemmeside.

Søger du om optagelse I 2019 eller senere?
Love og regler for optagelse på kandidatuddannelser på CBS ændres med jævne mellemrum og somme tider ret markant.
Hvis du påtænker at søge om optagelse i 2019 eller senere, er det svært for os at give dig nøjagtig information og vejledning så lang tid i forvejen.
Vent venligst og kontakt os igen i efterårs-/vintersemestret inden det optagelsesår, du vil søge om optagelse i.

Ønsker du at diskutere struktur og indhold af uddannelser, eller hvilke uddannelser, du skal vælge?
Først, find den relevante information om alle kandidatuddannelser CBS udbyder på cbs.dk.
Du vil muligvis finde at informationen om indhold, struktur, studieliv og karrieremuligheder som allerede ligger på hjemmesiden er tilstrækkeligt udtømmende.
Hvis du har brug for yderligere vejledning, kan du finde kontaktinformation til Student Hub eller studievejlederne samt information om arrangementer på cbs.dk

Bemærk at CBS Admissions ikke er i stand til at evaluere dine akademiske kvalifikationer forud for din ansøgning om optagelse.
 

 

Sidst opdateret: Student Affairs // 16/01/2018