Ansøgere med en bachelor fra CBS

Se hvor du kan finde svar på spørgsmål om opfyldelse af adgangskrav og ansøgningsprocessen, hvis du er igang med, eller har afsluttet, en bachelorgrad fra CBS.

 

FØR DU KONTAKTER OS

… sørg for at du omhyggeligt har læst den detaljerede og omfattende information vedr. optagelse på en kandidatuddannelse, som findes på cbs.dk. Kandidatoptagelsessiderne er inddelt således at der er en forside og herefter fire trin (trin 1, 2, 3 og 4). De er korrekte, opdateres jævnligt og indeholder al den information, du skal bruge før, under og efter din ansøgning om optagelse på en kandidatuddannelse på CBS.

Det er meget vigtigt at du gennemlæser alle trin, for at sikre, at du har en solid forståelse af ansøgningsproceduren. Hvis du kontakter os med spørgsmål, der allerede er besvaret på hjemmesiden, vil din henvendelse ikke blive besvaret.

Hvis du har opfølgende spørgsmål eller behov for afklaring af den information, du har fundet på cbs.dk, er du velkommen til at besøge vores Student Hub. Vær opmærksom på at optagelses-medarbejderne ikke er til rådighed i Hub’en og ikke kan træffes personligt.

Som studerende på CBS har du muligheden for at høre mere om kandidatoptaget på flere forskellige Optagelsesevents, der er skræddersyet til din specifikke akademiske baggrund, ligesom du kan deltage i den årlige Åbent Hus for kandidatuddannelser på CBS. Vær opmærksom på at mens optagelsesmedarbejdere typisk vil være til stede ved disse arrangementer, er det ikke muligt at få foretaget personlige vurderinger. Vi anbefaler kraftigt at du omhyggeligt læser den detaljerede og omfattende information vedr. optagelse på en kandidatuddannelse, som findes på cbs.dk inden du deltager i optagelsesarrangementerne.

Har du søgt ind i 2017?

Hvis du har spørgsmål om vurderingen der er foretaget af din/dine ansøgninger skal du kontakte CBS Admissions på graduateadmission@cbs.dk fra den samme e-mailadresse, du har oprettet din ansøgning med i Ansøgningsportalen.

Hvis du ikke benytter dig af linket til direkte mail ovenfor, skal du skrive ”My Application” i emnefeltet på din e-mail og du skal huske at meddele os dit fulde navn, fødselsdato og et ansøgningsID i mailen.

Hvis du ikke identificerer dig selv samt kernen i dit spørgsmål, skal vi bruge så meget desto mere tid på at indhente den fornødne information, for at kunne besvare din henvendelse, og svartiden vil blive tilsvarende længere. Den typiske svartid er på 14 dage i de travle perioder.

Hvis du har spørgsmål om at logge ind på Ansøgningsportalen, kontakt IT-supporten på help@student.cbs.dk for at få hjælp.

Overvejer du at søge om optagelse?

Ansøgningsrunden for 2017 er lukket. Det er ikke længere muligt at søge om optag med studiestart til september 2017 og/eller Februar 2018.

Hvis du har spørgsmål, der vedrører optag på kandidatuddannelser med studiestart i september 2018, skal du kontakte CBS Admissions på graduateadmission@cbs.dk. Hvis svaret findes på cbs.dk, vil din henvendelse ikke blive besvaret.

Optagelsessiderne på cbs.dk vil blive opdateret med uddybende informationer om sommeroptag i efteråret 2017.

 

Sidst opdateret: Student Affairs // 16/10/2017