Ansøgere med en bachelor fra andre universiteter

Se hvor du kan finde svar på spørgsmål om opfyldelse af adgangskrav og ansøgningsprocessen, hvis du er igang med, eller har afsluttet, en bachelorgrad fra en anden uddannelsesinstitution end CBS.

 

FØR DU KONTAKTER OS

… sørg for at du omhyggeligt har læst den detaljerede og omfattende information vedr. optagelse på en kandidatuddannelse, som findes på cbs.dk. Kandidatoptagelsessiderne er inddelt således at der er en forside og herefter fire trin (trin 1, 2, 3 og 4). De er korrekte, opdateres jævnligt og indeholder al den information, du skal bruge før, under og efter din ansøgning om optagelse på en kandidatuddannelse på CBS.

Det er meget vigtigt at du gennemlæser alle trin, for at sikre, at du har en solid forståelse af ansøgningsproceduren. Hvis du kontakter os med spørgsmål, der allerede er besvaret på hjemmesiden, vil din henvendelse ikke blive besvaret.

Hvis du har spørgsmål til processen eller ønsker nærmere afklaring af den information, du har fundet på cbs.dk, er du velkommen til at besøge vores Student Hub. Vær opmærksom på at optagelsesmedarbejderne ikke er til rådighed i Hub’en og ikke kan træffes personligt.

Du har mulighed for at høre mere om kandidatoptaget på flere forskellige Optagelsesevents for ikke-CBS’ere, ligesom du kan deltage i den årlige Åbent Hus for kandidatuddannelser på CBS. Vær opmærksom på at mens  optagelsesmedarbejdere typisk vil være til stede ved disse arrangementer, er det ikke muligt at få foretaget personlige vurderinger. Vi anbefaler kraftigt at du omhyggeligt læser den detaljerede og omfattende information vedrørende optagelse på en kandidatuddannelse, som findes på cbs.dk inden du deltager i optagelsesarrangementerne.

 

Student Hub

Student Hub

Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg (Mandag-Torsdag 9-16, Fredag 9-13)

Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg (Mandag-Fredag 9-13)

Har du søgt ind i 2017?

Den bedste måde at kontakte os på afhænger af dit spørgsmål.

Hvis du har generelle eller opklarende spørgsmål til det svar du har fået, kan du, efter at have læse den ovenstående FAQ, kontakte os på telefon 3815 2764.

Bemærk at det over telefonen ikke er muligt at redegøre for den konkrete faglige vurdering af dine kvalifikationer, træffe eller omgøre en afgørelse i din sag, omstille dig til en sagsbehandler, eller på anden måde gå ind i behandlingen af din sag.

Telefonen har åbent den 13,14,15,19, og 20 juni fra 9-16, samt den 16 juni fra 9-13.

 

Hvis du har spørgsmål om vurderingen der er foretaget af din/dine ansøgninger skal du graduateadmission@cbs.dk fra den samme e-mailadresse, du har oprettet din ansøgning med i Ansøgningsportalen.

Hvis du ikke benytter dig af linket til direkte mail ovenfor, skal du skrive ”My Application” i emnefeltet på din e-mail og du skal huske at meddele os dit fulde navn, fødselsdato og et ansøgningsID i mailen.

Hvis du ikke identificerer dig selv samt kernen i dit spørgsmål, skal vi bruge så meget desto mere tid på at indhente den fornødne information, for at kunne besvare din henvendelse, og svartiden vil blive tilsvarende længere. Den typiske svartid er på 14 dage i de travle perioder.

 

Hvis du har spørgsmål om at logge ind på Ansøgningsportalen, kontakt IT-supporten på help@student.cbs.dk for at få hjælp.

Overvejer du at søge om optagelse?

Ansøgningensrunden for sommeroptaget 2017 er nu lukket. Det er ikke længere muligt at søge om optag med studiestart i september 2017.

Den eneste af CBS' kandidatuddannelser, som tilbyder vinteroptag (1. februar 2018) er MSc in Business Administration and E-Business.

Hvis du har spørgsmål, der vedrører ansøgning og optag i februar 2018 eller hvis du har spørgsmål vedrørende optag på kandidatuddannelser med studiestart i september 2018, skal du kontakte CBS Admissions på graduateadmission@cbs.dk. Hvis svaret findes på cbs.dk, vil din henvendelse ikke blive besvaret.

Optagelsessiderne på cbs.dk vil blive opdateret med uddybende informationer om vinter- og sommeroptag i efteråret 2017.

 

Sidst opdateret: Student Affairs // 20/09/2017