Til dig, der har en bachelor fra et andet universitet

Vil du søge ind på en kandidatuddannelse på CBS med en bachelor fra et andet universitet? Læs her, hvis du vil vide alt om, hvordan du søger ind på en kandidatuddannelse på CBS.

20/02/2020

Søg kandidatuddannelse på CBS

Foto: Bjarke MacCarthy

Sådan søger du

Du skal ansøge til CBS’ kandidatuddannelser online via et system, der hedder Ansøgningsportalen. Vi skal have modtaget din ansøgning senest 1. marts kl. 23.59. Du kan læse alt om, hvordan du ansøger og finde link til ansøgningsportalen her på cbs.dk.

Klik her, og læs hvordan du søger

Er du kvalificeret?
Vi kan desværre ikke på forhånd vurdere, om du opfylder adgangskravene til den eller de uddannelser, du vil søge ind på. I stedet kan du lave en egenvurdering, hvor du selv forsøger at vurdere, om du opfylder adgangskravene.

Bemærk: Selvom du opfylder adgangskravene, er der ikke garanti for, at du får tilbudt en plads.

Klik her, og læs om egenvurdering, og hvordan du kvalificerer dig

Hvis du ikke opfylder adgangskravene, kan du på samme side finde information om, hvad du så kan gøre.

Skal du skrive en motiveret ansøgning?
Der er en række af CBS’s uddannelser, hvor en motiveret ansøgning indgår i udvælgelsen.

Du skal skrive en motiveret ansøgning, hvis du søger ind på en af kandidatuddannelserne på listen. Hvis uddannelsen ikke er på listen nedenfor, skal du ikke skrive en motiveret ansøgning. Sender du alligevel en motiveret ansøgning, vil den ikke blive læst, og den vil heller ikke indgå i den samlede vurdering af dig.

•     Cand.merc.(kom.)
  •     Cand soc. Human Ressource Management
  •     Cand.soc. Politisk Kommunikation og Ledelse
  •     MA in International Business Communication
  •     MSc in Business Administration and Data Science
  •     MSc in Business Administration and Information Systems
  •     MSc in Business, Language and Culture – begge linjer
  •     MSc in Business Administration and Innovation in Health Care
  •     MSc in Advanced Economics and Finance
  •     MSc in Business Administration and E-business
  •     MSc in Social Sciences in Public Management and Social Development
  •     MSc in International Business and Politics
  •     MSc in Social Sciences in Management of Creative Business Processes
  •     MSc in Social Sciences in Organisational Innovation and Entrepreneurship – begge linjer
  •     MSc in Social Sciences in Service Management
  •     MSc in Business Administration and Bioentrepreneurship
  •     Cand.merc.(aud.) - Revisorkandidat

Find specifikke udvælgelseskriterier her
Hvis der er flere kvalificerede ansøgere til uddannelsen, end der er pladser, udvælger vi ansøgerne ud fra en helhedsvurdering. I helhedsvurderingen indgår ansøgernes uddannelsesbaggrund på bachelorniveau. Her lægger vi særligt vægt på fag og karakterer, som er relevante for den kandidatuddannelse, du søger om optagelse på.

Du kan læse mere om, hvad der særligt lægges vægt på på den enkelte uddannelse ved at klikke på uddannelsen via linket nedenfor og se under Udvælgelseskriterier.

Klik her, find uddannelsen og læs om udvælgelseskriterier

Skal du betale for at gå på CBS?
Du skal ikke betale undervisnings- eller ansøgningsgebyr, hvis du er:

•     EU-borgere
  •     Borger fra Norge, Island, Schweiz og Liechtenstein

Hvis du er borger fra Storbritannien, er det endnu ikke afklaret, om og hvad du eventuelt skal betale, hvis du bliver optaget i 2020. Hold dig opdateret på Udenrigsministeriets hjemmeside her

Hvis du har opholdstilladelse i Danmark, er du muligvis undtaget for at betale undervisningsgebyr. Læs mere her på cbs.dk under "Non-EU/EEA citizens"

Kontakt
Bemærk, at vi kun kan kommentere på din specifikke ansøgning eller træffe beslutninger, hvis du skriver en mail til CBS Admission

Send en mail til Admissions Office
Du kan sende en mail til Admissions Office:

• Send din mail til graduateadmission@cbs.dk.
  • Skriv "My Application" i emnefeltet.
  • Skriv dit fulde navn og ansøgnings-ID fra Ansøgningsportalen i selve mailen, hvis du har sendt en ansøgning.

Vi svarer, så hurtigt vi kan. Efter ansøgningsfristen kan du opleve længere svartid. Det betyder ikke, at behandlingen af din ansøgning er gået i stå men blot, at vi har travlt med at behandle de mange ansøgninger, vi har modtaget.

Mød Admissions Office i Student Hub
Du kan tale med en medarbejder fra Graduate Admission i Student Hub

• Tirsdag 25. februar kl. 9.30-11.30
  • Torsdag 27. februar kl. 13.00-15.00