Studielivet på CBS

Læs om hvordan du kan besøge os, finde mere information om vores uddannelser og se videoer om studielivet på CBS.

At studere er mere end at læse

Når du vælger en kandidatuddannelse, så vælger du også en masse andet. Du vælger f.eks. et studiemiljø på uddannelsen og på CBS, du vælger den identitet, der hører med til at være studerende, du vælger måske at flytte til en ny by, og du vælger den type menneske du kommer til at være omgivet af de næste 2 år. 

 

Åbent Hus

Hver februar holder vi Åbent Hus, hvor vi præsenterer vores kandidatuddannelser og giver dig mulighed for at høre om bl.a. optagelse og udveksling, samt tale med studerende som læser netop den uddannelse du overvejer.

Læs mere om Åbent Hus

I forlængelse af Åbent Hus afholder CBS en særlig dag for internationale ansøgere til CBS' bachelor- eller kandidatuddannelse. Her kan du høre mere om CBS og om at være studerende i Danmark. Du vil også få mulighed for at møde andre potentielle internationale studerende på CBS. For mere information se International Applicant Day

Studieliv

Er du interesseret i at blive klogere på hvordan studielivet er på CB, om at flytte til København fra provisen, om at læse på engelsk, om hverdagen som studerende eller hvad som helst andet, så er der hjælp at hente i CBS’ videoer om studielivet på CBS’ YouTubekanal.
 

Sidst opdateret: Web editor - Student Communications // 15/12/2016