Ansøgere med en bachelor fra andre universiteter

Se hvor du kan finde svar på spørgsmål om opfyldelse af adgangskrav og ansøgningsprocessen, hvis du er igang med, eller har afsluttet, en bachelorgrad fra en anden uddannelsesinstitution end CBS.

 

DU KAN NU SE DIT SVAR I ANSØGNINGSPORTALEN

Når du er logget ind, kan du finde svarbrevet under fanen Beskeder. Hvis du skal bruge hjælp for at forstå brevet, skal du gå ind på vores hjemmeside under overskriften ”Selve svarbrevet.” Hvis du har spørgsmål som ikke adresseres på hjemmesiden, eller hvis du oplever problemer med at logge på Ansøgningsportalen, kan du finde vores FAQ og vores kontaktinformation nedenfor.


Ansøgere som bliver tilbudt en plads på CBS, har kun fem dage til at bekræfte, at de ønsker pladsen i Ansøgningsportalen:


Hvis du har takket ja til et tilbud om betinget optagelse, er det magtpåliggende at du uploader den nødvendige dokumentation for at bevise opfyldelse at betingelserne senest d. 31. august. Du vil modtage en e-mail når det bliver muligt at uploade den nødvendige dokumentation. Send ikke dokumentationen på e-mail. Hvis du er fra CBS, skal du ikke uploade dit bachelordiplom. Vi skal nok kontrollere, om du har afsluttet din uddannelse.


Hvis du har takket ja til ubetinget optagelse, tillykke! Vi behøver ikke yderligere dokumentation fra dig.


Hvis du har takket nej til en studieplads, eller hvis du har valgt ikke at gøre noget i de 5 dage før fristen, er det for sent at ombestemme dig nu.


Hvis du har takket ja til en studieplads, men ombestemmer dig mht. at studere på CBS på et hvilket som helst tidspunkt inden d. 31. august, må du meget gerne e-mail os på graduateadmission@cbs.dk, med "My Application" eller ”Min Ansøgning” i emnefeltet, hvor du angiver dit ID, som findes i øverste højre hjørne af svarbrevet.

Information om intro, studiestart, klasse- og semesterskema og lignende kan findes på vores hjemmeside og my.cbs.dk. Hvis du skal bruge nyt login til my.cbs.dk, vil du modtage dette i starten af juli.

 

Spørgsmål til svaret på din ansøgning?

Drejer din henvendelse sig om svaret på din kandidatansøgning har du en række muligheder for at kontakte os:

Læs vores FAQ:

FØR DU KONTAKTER OS

… vær sikker på at du har læst den detaljerede og udtømmende information om kandidatoptaget på cbs.dk grundigt. Kandidatoptagelsessiderne er korrekte, opdateres regelmæssigt og indeholder al den information du behøver før, under og efter din ansøgning om optagelse på en kandidatuddannelse på CBS. Dette inkluderer optagelseskrav og udvælgelseskriterier, adgangsvurderinger, ansøgningsfrister såvel som information om relevant dokumentation. Det er yderst vigtigt at du har en grundig forståelse for optagelses- og ansøgningsproceduren.

Hvis du har uddybende spørgsmål eller har behov for præcisering af den på cbs.dk tilgængelige information, er du velkommen til at besøge Student Hub og spørge. Vær opmærksom på at optagelsesmedarbejderne ikke bemander Student Hub og ikke er til rådighed for personlige møder.


Du har mulighed for at høre mere om kandidatoptagelsen gennem en bred vifte af optagelsesarrangementer, samt at deltage i den årlige Åbent Hus-dag for kandidatuddannelser på CBS. Vær opmærksom på at optagelsesmedarbejdere ofte er til stede ved disse arrangementer men ikke er til rådighed for personlige møder, og at det ikke er muligt at få foretaget en personlig vurdering under arrangementerne. Vi anbefaler kraftigt at du gør dig bekendt med information om kandidatoptagelsen på cbs.dk før du deltager i et optagelsesarrangement.

 

Student Hub

Student Hub - Solbjerg Plads 3 (på Studenterstrøget)

Mandag til torsdag:  9.30 - 15.30         
Fredag: Lukket
5. juli - 26. juli (Sommerferie)                           Åben 10.00-11.00 tirsdage og torsdage

 

 Telefon: 3815 2710

Mandag til torsdag: 9.30 - 15.30          
Fredag: Lukket                                   
5. juli - 26. juli (Sommerferie) Lukket

Har du brug for hjælp med din ansøgning i Ansøgningsportalen?

Hvis du har specifikke og konkrete spørgsmål vedrørende din ansøgning, er du velkommen til at sende en ny e-mail til graduateadmission@cbs.dk, fra samme e-mailadresse som du har brugt i ansøgningsportalen.

Sørg for at skrive "My Application" i emnefeltet, og skriv dit fulde navn og ansøgnings-ID i selve e-mailen (hvis du har lavet en ansøgning).

Ansøgnings-ID’et hjælper os med at finde din ansøgning i ansøgningsportalen, så vi kan hjælpe dig hurtigere.  Du kan finde det på din kvittering fra ansøgningsportalen i øverste, højre hjørne.

Hvis du har spørgsmål til hvordan du logger på din ansøgning I ansøgningsportalen, kontakt IT Support på help@student.cbs.dk for at få hjælp.

Overvejer du at søge om optagelse?


Ansøger du om optagelse i 2020 eller senere?

Regler og retningslinjer vedrørende optagelse på kandidatuddannelserne på CBS bliver jævnligt ændret, somme tider væsentligt. Hvis du planlægger at ansøge om optagelse i 2020 eller senere, er det meget vanskeligt for os at give dig fyldestgørende information og vejledning så lang tid i forvejen.

Vent venligst med at kontakte os. Skriv til os mellem d. 1. september og ansøgningsdatoen på på graduateadmission@cbs.dk. Skriv ”Information” i emnefeltet på din e-mail. Skriver du til os før d. 1. september vil din henvendelse ikke blive besvaret.

Indtil da vil vi bede dig bruge noget af ventetiden på at gøre dig bekendt med den detaljerede og udtømmende information om kandidatoptag som findes på cbs.dk. Langt størstedelen af de spørgsmål og overvejelser man kan have vedrørende tidsfrister, optagelseskrav, udvælgelseskriterier eller dokumentation er adresseret på vores hjemmeside.

Bemærk at vores hjemmeside bliver ikke fuldt opdateret indtil d. 1. december.


Ønsker du at diskutere struktur og indhold af uddannelser, eller hvilke uddannelser, du skal vælge?

Først, find den relevante information om alle kandidatuddannelser CBS udbyder på cbs.dk. Du vil muligvis finde at informationen om indhold, struktur, studieliv og karrieremuligheder som allerede ligger på hjemmesiden er tilstrækkeligt udtømmende.


Hvis du har brug for yderligere vejledning, kan du finde kontaktinformation til Student Hub eller studievejlederne samt information om arrangementer på cbs.dk.

 


Bemærk venligst at CBS Admissions ikke er i stand til at evaluere dine akademiske kvalifikationer forud for din ansøgning om optagelse.

 

Sidst opdateret: Student Affairs // 20/06/2019