Ansøgere med en bachelor fra andre universiteter

Se hvor du kan finde svar på spørgsmål om opfyldelse af adgangskrav og ansøgningsprocessen, hvis du er igang med, eller har afsluttet, en bachelorgrad fra en anden uddannelsesinstitution end CBS.

 

2019 VINTERANSØGNINGSRUNDE (KUN MSC IN BA AND EBUSINESS)

Det er ikke længere mulig at søge optagelse på MSc in BA and EBusiness med studiestart 1 Februar 2020.


Hvis du har specifikke og konkrete spørgsmål vedrørende din ansøgning, er du velkommen til at sende en e-mail til graduateadmission@cbs.dk, fra samme e-mailadresse som du har brugt i ansøgningsportalen. Sørg for at skrive "My Application" i emnefeltet, og skriv dit fulde navn og ansøgnings-ID i selve e-mailen. Ansøgnings-ID’et hjælper os med at finde din ansøgning i ansøgningsportalen, så vi kan hjælpe dig hurtigere.  Du kan finde det på din kvittering fra ansøgningsportalen i øverste, højre hjørne.

Hvis du har spørgsmål til hvordan du logger på din ansøgning I ansøgningsportalen, kontakt IT Support på help@student.cbs.dk for at få hjælp.

2020 ANSØGNINGSRUNDE

2020 sommeransøgningsrunden, med studiestart d. 1. september 2020, åbner medio december for ansøgere i Gruppe 2 or medio januar for ansøgere i Gruppe 1. Specifikke ansøgningsdatoer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside d. 1. december 2019 under ”Frister”


Søg i Gruppe 2 hvis du søger en engelsksproget uddannelse/linje OG du ikker er EU/EØS/Schweizisk statsborger OG du skal have en opholdstilladelse for at bo og studere i Danmark.
Søg i Gruppe 1 hvis du søger en engelsk eller dansksproget uddannelse/linje og du er EU/EØS/Schweizisk statsborger ELLER du ikke er EU/EØS/Schweizisk statsborger, men ikke behøver en studieopholdstilladelse for at bo og studere i Danmark.


Hvis du allerede har en brugerprofil i Ansøgningsportalen men det er ikke mulig for dig at skabe en ny ansøgning, betyder det at ansøgningsrunden for denne uddannelse eller linje er ikke åben i øjeblikket. Se på hjemmesiden for at finde ansøgningsdatoer og frister.

Besøg vores hjemmeside efter d. 1. december 2019 for at få overblik over seneste nyheder og information om ansøgning og optagelse i sommeransøgningsrunden.

FØR DU KONTAKTER OS

… vær sikker på at du har læst den detaljerede og udtømmende information om kandidatoptaget på cbs.dk grundigt. Kandidatoptagelsessiderne er korrekte, opdateres regelmæssigt og indeholder al den information du behøver før, under og efter din ansøgning om optagelse på en kandidatuddannelse på CBS. Dette inkluderer optagelseskrav og udvælgelseskriterier, adgangsvurderinger, ansøgningsfrister såvel som information om relevant dokumentation. Det er yderst vigtigt at du har en grundig forståelse for optagelses- og ansøgningsproceduren.

Hvis du har uddybende spørgsmål eller har behov for præcisering af den på cbs.dk tilgængelige information, er du velkommen til at besøge Student Hub og spørge. Vær opmærksom på at optagelsesmedarbejderne ikke bemander Student Hub og ikke er til rådighed for personlige møder.


Du har mulighed for at høre mere om kandidatoptagelsen gennem en bred vifte af optagelsesarrangementer, samt at deltage i den årlige Åbent Hus-dag for kandidatuddannelser på CBS. Vær opmærksom på at optagelsesmedarbejdere ofte er til stede ved disse arrangementer men ikke er til rådighed for personlige møder, og at det ikke er muligt at få foretaget en personlig vurdering under arrangementerne. Vi anbefaler kraftigt at du gør dig bekendt med information om kandidatoptagelsen på cbs.dk før du deltager i et optagelsesarrangement.

 

Student Hub

Student Hub - Solbjerg Plads 3 (på Studenterstrøget)

Mandag til torsdag:  9.30 - 15.30         
Fredag: Lukket
Torsdag d. 19. september Lukket

 

 Telefon: 3815 2710

Mandag til torsdag: 9.30 - 15.30          
Fredag: Lukket                                   

Har du brug for hjælp med din ansøgning i Ansøgningsportalen?

Hvis du har specifikke og konkrete spørgsmål vedrørende din ansøgning, er du velkommen til at sende en ny e-mail til graduateadmission@cbs.dk, fra samme e-mailadresse som du har brugt i ansøgningsportalen.

Sørg for at skrive "My Application" i emnefeltet, og skriv dit fulde navn og ansøgnings-ID i selve e-mailen (hvis du har lavet en ansøgning).

Ansøgnings-ID’et hjælper os med at finde din ansøgning i ansøgningsportalen, så vi kan hjælpe dig hurtigere.  Du kan finde det på din kvittering fra ansøgningsportalen i øverste, højre hjørne.

Hvis du har spørgsmål til hvordan du logger på din ansøgning I ansøgningsportalen, kontakt IT Support på help@student.cbs.dk for at få hjælp.

Overvejer du at søge om optagelse?


Ansøger du om optagelse i 2021 eller senere?

Regler og retningslinjer vedrørende optagelse på kandidatuddannelserne på CBS bliver jævnligt ændret, somme tider væsentligt. Hvis du planlægger at ansøge om optagelse i 2021 eller senere, er det meget vanskeligt for os at give dig fyldestgørende information og vejledning så lang tid i forvejen.

Vent venligst med at kontakte os. Skriv til os mellem d. 1. september og ansøgningsdatoen på på graduateadmission@cbs.dk. Skriv ”Information” i emnefeltet på din e-mail. Skriver du til os før d. 1. september vil din henvendelse ikke blive besvaret.

Indtil da vil vi bede dig bruge noget af ventetiden på at gøre dig bekendt med den detaljerede og udtømmende information om kandidatoptag som findes på cbs.dk. Langt størstedelen af de spørgsmål og overvejelser man kan have vedrørende tidsfrister, optagelseskrav, udvælgelseskriterier eller dokumentation er adresseret på vores hjemmeside.

Bemærk at vores hjemmeside bliver ikke fuldt opdateret indtil d. 1. december.


Ønsker du at diskutere struktur og indhold af uddannelser, eller hvilke uddannelser, du skal vælge?

Først, find den relevante information om alle kandidatuddannelser CBS udbyder på cbs.dk. Du vil muligvis finde at informationen om indhold, struktur, studieliv og karrieremuligheder som allerede ligger på hjemmesiden er tilstrækkeligt udtømmende.


Hvis du har brug for yderligere vejledning, kan du finde kontaktinformation til Student Hub eller studievejlederne samt information om arrangementer på cbs.dk.

 


Bemærk venligst at CBS Admissions ikke er i stand til at evaluere dine akademiske kvalifikationer forud for din ansøgning om optagelse.

 

Sidst opdateret: Student Affairs // 16/10/2019