Efteråret 2021

Her kan du læse, hvad vi forventer i forhold til undervisning og studiestart til efteråret 2021

 

Vi forventer, at COVID-19 stadig vil være en faktor i efteråret 2021, og vi regner med, at vi fortsat vil skulle leve med visse restriktioner.

Vi ved, at det har stor betydning for nye studerende at få mulighed for at lære andre studerende og CBS godt at kende fra starten. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at så mange aktiviteter som muligt kan foregå på campus.

Du skal dog være forberedt på, at både introugen og undervisning formentlig vil foregå på mindre hold, og at arrangementer, hvor der normalt deltager mange studerende, kan blive aflyst. Vi regner også med, at dele af undervisningen i efteråret vil komme til at foregå online.

Krav om negativ Test

Som det ser ud nu, vil det blive et krav, at du kan fremvise en negativ corona-test, hvis du skal have adgang til campus. Testen må ikke være mere end 72 timer gammel.

Forventede restriktioner på campus

Vi forventer, at der også til efteråret vil være restriktioner, vi skal følge. På nuværende tidspunkt ser det ud til, at der fortsat vil være krav om mundbind eller visir, når man færdes på campus, og at vi skal holde minimum 2 meters afstand til hinanden.

Hold dig opdateret

Situationen udvikler sig hele tiden, og vi følger myndighedernes udmeldinger tæt. Så snart vi ved mere om, hvordan studiestarten 2021 kommer til at se ud, og hvordan undervisningen til efteråret vil forløbe, opdaterer vi siden her.

Sidst opdateret: Student Affairs // 20/04/2021