Efteråret 2021

Her kan du læse, hvad vi forventer i forhold til undervisning og studiestart til efteråret 2021

 

Vi forventer, at COVID-19 stadig vil være en faktor i efteråret 2021, men forhåbentlig med færre restriktioner.

Vi ved, at det har stor betydning for nye studerende at få mulighed for at lære andre studerende og CBS godt at kende fra starten. Det sker bedst, hvis man kan mødes ansigt til ansigt. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at så mange aktiviteter som muligt kan foregå på campus.

Mest muligt på campus

Vi planlægger efterårssemestret ud fra en forventning – og et stort håb – om, at der ikke længere vil være et krav om afstand til efteråret. Undervisningen og eksamen kommer derfor som udgangspunkt til at køre som normalt med både undervisning og eksamener på campus.

Den plan kræver naturligvis, at der hverken er restriktioner på størrelse af forsamlinger eller afstandskrav. Hvis myndighederne fastholder eller igen indfører restriktioner om afstand eller forsamlinger, vil vi være nødsaget til at tilpasse vores plan og igen afholde undervisning og eksamener online.

Krav om negativ test

Som det ser ud nu, vil alle skulle fremvise en negativ corona-test for at få adgang til campus. Testen må ikke være mere end 72 timer gammel.

Indrejse i Danmark

Hvis du kommer til Danmark fra udlandet, skal du være opmærksom på, hvilke regler der gælder for dig i forhold til indrejse. Der er forskellige retningslinjer, alt efter om det land, du kommer fra, er kategoriseret som gult, orange eller rødt.

Find de gældende retningslinjer for indrejse her på coronasmitte.dk.

Måske får du brug for at dokumentere, at du har et anerkendelsesværdigt formål i Danmark. Når du er optaget på et studie, modtager du med dit optagelsesbrev et dokument, som du kan bruge som dokumentation i den forbindelse.

Hold dig opdateret

Situationen udvikler sig hele tiden, og vi følger myndighedernes udmeldinger tæt. Så snart vi ved mere om, hvordan studiestarten 2021 kommer til at se ud, og hvordan undervisningen til efteråret vil forløbe, opdaterer vi siden her.

Sidst opdateret: Student Affairs // 11/05/2021