Optagelse på Bachelor - Trin 5

TRIN 5 - OPTAGET: Tillykke med studiepladsen – vi glæder os til at se dig på CBS.

TRIN 1
ADGANGSKRAV

TRIN 2
KVOTER
TRIN 3
ANSØG
TRIN 4
SVAR OG STATISTIK
TRIN 5
OPTAGET

TRIN 5 - OPTAGET ... HVAD SÅ NU?

Som studerende på CBS får du adgang til:

• En CBS-mail - denne skal du altid bruge, når du skriver til CBS.
  • Et personligt drev til filer.
  • Et selvbetjeningssystem, hvor du bl.a. skal finde dine karakterer.
  • my.cbs.dk, som er dit intranet.
  • Learn, som er din læringsplatform, hvor dine undervisere bl.a. deler materiale ud til undervisningen.
  • Computerlokaler og printere.

Du vil have adgang til ovenstående senest d. 13. august ved at bruge det login og kodeord, som stod i dit optagelsesbrev. Inden du kan logge på, skal du ændre dit password på http://help.cbs.dk

Alle spørgsmål vedrørende din digitale adgang rettes til: help@student.cbs.dk.

my.cbs.dk - her finder du information om introforløb
my.cbs.dk er de studerendes intranet. Her finder du al relevant information fra og om din uddannelse som f.eks.:
  • Introforløb og studiestart
  • Din uddannelses hjemmeside med al information om skema, regler, særlige arrangementer, nyheder fra dit studie, frister, eksamensregler, beskrivelser af fag og meget mere.
  • Studievejledningen og tips til studieteknik, redskaber og tidsstyring
  • CBS Bibliotek
  • Vejledninger til IT-systemer og kontaktoplysninger til IT-support.

Gå til my.cbs.dk

Learn
CBS Learn er CBS' læringsplatform. Her kan du finde og dele information, opgaver og materiale med dine undervisere og medstuderende. Her finder du også dine semesterplaner for de enkelte fag, og de tekster, slides og opgaver du skal læse eller forberede til undervisningen.

Gå til Learn

Student Hub
På CBS findes der to Student Hubs. I Student Hub kan du få svar på spørgsmål, der drejer sig om dit nye studie, din indskrivning eller lignende. Student Hub er en hjælpende hånd til selvbetjening.

Du kan læse meget mere om CBS' Student Hub på my.cbs.dk under Mit studie > Kontakt > Student Hub

Bachelor Admissions
Hvis du har spørgsmål om optagelse på CBS, skal du henvende dig til CBS Bachelor Admissions. Vi beder dig læse grundigt på siderne om optagelse, før du kontakter os.

Hvis du vil i kontakt med os:
E-mailbacheloradmission@cbs.dk - Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret gennem det automatiske svar, vil du få et personligt svar. Vi får mange henvendelser, og du må i perioder forvente længere svartid, så husk at henvende dig i god tid.
SU
Du kan tidligst søge SU fra dagen efter, du har bekræftet din studieplads og tidligst en måned før studiestart d. 1 september. Du skal søge SU via SU-styrelsens hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om SU. Gå til SU.dk.

Hvis du skal i kontakt med SU på CBS, se SU siderne på my.cbs.dk.
SPS - Specialpædagogisk Støtte

Du kan finde information om SPS og de forskellige funktionsnedsættelser her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive en email til sps@cbs.dk

Sidst opdateret: CBS Admissions Office // 27/11/2017