Studiepraktik

Kom og oplev hverdagen som studerende på CBS

Studiepraktik

Vil du opleve, hvordan det er at være studerende på CBS, så kan du komme i studiepraktik på CBS’ bachelorstudier. Her vil du opleve, hvordan en studerendes dagligdag på CBS kan se ud, og det kan måske hjælpe dig til at finde ud af om en særlig bacheloruddannelse er noget for dig.

Hvem er du?

Du er gymnasieelev på dit sidste år eller lige blevet færdig, og du er i tvivl om, om du skal læse videre på CBS bagefter.

Hvornår?

Studiepraktik på CBS foregår onsdag 21. oktober og torsdag 22. oktober (uge 43) 2020. Det er et 2-dages forløb, og vi forventer, at du deltager begge dage.

Hvad er studiepraktik?

Studiepraktik på CBS er din mulighed for at opleve lidt af livet som studerende på CBS. Du vil bl.a. deltage i forelæsninger om temaer, som man typisk beskæftiger sig med på de uddannelser, der indgår i det faglige forløb, du vælger. Du skal forvente at læse 20-30 sider inden hver forelæsning, og at du skal deltage aktivt i undervisningen. Du vil møde CBS studerende, og der vil være god tid til at spørge ind til livet som studerende på CBS. Du vil også høre CBS' studievejledere fortælle om CBS og CBS' bacheloruddannelser.

Hvilke uddannelser?

Du følger ikke hverdagen på én specifik uddannelse. I stedet er du i praktik på et fagligt forløb. Det betyder, at du kan vælge mellem 4 forskellige faglige forløb, som hver dækker over flere bacheloruddannelser på CBS, der er faglig beslægtet med hinanden.

De 4 forløb er:

  • Business og virksomhedsøkonomi
  • Business, udvikling og samarbejde
  • Global Business Strategy
  • International Business Management

Læs mere om forløbene på studiepraktik.nu.

Sådan tilmelder du dig

Vi har over 500 pladser i 2020.

Du tilmelder dig i starten af september via studiepraktik.nu

Praktisk information

CBS har ikke mulighed for at arrangere transport eller bolig, så det skal du selv sørge for.

Kontakt

Har du spørgsmål til studiepraktik på CBS, er du velkommen til at kontakte os på: studiepraktik@cbs.dk
 

Sidst opdateret: Student Affairs // 20/01/2020