Optag og COVID-19

Her kan du finde mere information om corona og optaget i 2020.

 

De danske grænser er åbne for studerende

Mange lande har lukket deres grænser som følge af COVID-19, inklusive Danmark. Nogle af jer er måske bekymrede for hvorvidt i vil være i stand til overhovedet at rejse ind i Danmark hvis i bliver tilbudt en plads. Grænserne er åbne for studerende der studerer i Danmark, så hvis du bliver optaget på CBS kan du også rejse ind i Danmark. Bemærk, at du skal kunne fremvise et optagelsesbrev for at kunne rejse ind i landet.

Efterår 2020

Vi forventer at COVID-19 fortsat vil være et væsentligt samfundsproblem i efteråret. Klik her for yderligere information om undervisning og eksaminer i efterårssemestret 2020.

Deadline 5. juli

Din deadline for at uploade dit endelige eksamensbevis eller anden dokumentation er fortsat 5. juli 2020.

Afsluttende eksaminer og forsinkede eksamensbeviser

For nogle ansøgere er de afsluttende, og adgangsgivende, eksaminer blevet udsat grundet COVID-19. Hvis dette er tilfældet, og du ikke vil modtage dit endelige eksamensbevis før 5. juli 2020, kan vi udsætte din deadline til 10. juli 2020. Vi kan desværre ikke udsætte den yderligere og det vil ikke være muligt at få tildelt dispensation.

Sprogtest - engelsk

Vi er opmærksomme på at nogle testcentre er lukket grundet COVID-19 situationen, og at en række tests derfor er blevet aflyst. Vi vil opfordre dig til at undersøge muligheden for at tage en TOEFL Special Home Edition, en online test du kan tage hjemmefra. Vi vil ekstraordinært acceptere denne TOEFL Special Home Edition til optaget 2020.

Du skal uploade dine testresultater i din ansøgning på optagelse.dk inden 5. juli kl. 12:00 middag.

Hvis du tager en TOEFL test, uanset om det er TOEFL Special Home Edition eller en almindelig TOEFL, skal du være opmærksom på at resultatet skal bestilles til CBS’ institutionskode: 7035.

Du kan læse mere om de forskellige sprogtests og krav til resultater her: Adgangskrav

Andre sprogtest – fransk, spansk og tysk

Såfremt det ikke er muligt for dig at tage en sprogtest i fransk, spansk eller tysk grundet COVID-19, skal du kontakte os inden 24. juni 2020 så vi kan undersøge muligheden for at finde en individuel løsning for dig. Skriv venligst til bacheloradmission@cbs.dk .

Du kan læse mere om de forskellige sprogtest og mindstekrav her: Adgangskrav

Kvote 2 ansøgning

Grundet COVID-19 vil aktiviteter til kvote 2 kun blive taget i betragtning såfremt de er afsluttet inden 12. marts 2020. Du kan uploade dokumentation for disse aktiviteter i din ansøgning på optagelse.dk frem til 5. juli kl.12:00 middag.

Beslutningen om ikke at tage aktiviteter efter 12. marts 2020 i betragtning er taget for at sikre at helhedsvurderingen vil være så fair som muligt for alle ansøgere.

Sidst opdateret: Student Affairs // 29/05/2020