Online Åbent Hus

Overvejer du at læse en bacheloruddannelse på CBS? Så deltag i Online Åbent Hus og bliv klogere på, hvilken uddannelse, der passer bedst til dig og dine interesser. Du får indsigt i de enkelte uddannelser såvel som studielivet, optagelsen og CBS generelt – og du har mulighed for at møde studerende og studievejledere.

 

Åbent hus på CBS er gået online

Åbent Hus på CBS i 2021 er online. Her finder du et helt nyt online univers med masser af videoer, tekster og live events, hvoraf meget bare ligger og venter på, at du kommer forbi. 

D. 21-22 april bliver der live events, hvor du kan spørge til de enkelte uddannelser og tale med vores studerende. 

På aabenthus.cbs.dk kan du finde alt, du har brug for for at komme i gang med at forberede dig til de forskellige events. 

Hvorfor skal du deltage i Åbent Hus?

Åbent Hus er en af de bedste måder at få en fornemmelse af, hvordan CBS i virkeligheden er – her får du masser af information om de forskellige uddannelser, ansøgning og optagelse samt studielivet på én gang. Undersøgelser viser, at studerende, der har deltaget i Åbent Hus, har en meget mindre risiko for at vælge forkert.

I år kan du ikke besøge CBS’ bygninger, men vi gør vores bedste for, at du stadig får ærlig dialog og information om CBS, uddannelserne og hverdagen som studerende. På det nye site finder du også hjælp til hvilken information, det er en god idé at have kigget på, inden du deltager i de forskellige events. Så kig forbi aabenthus.cbs.dk, så du kan forberede dit studievalg godt.

Har du spørgsmål?

Som nævnt, kan du finde alt, du har brug for på aabenthus.cbs.dk. Har du spørgsmål til Online Åbent Hus inden da, er du velkommen til at ringe til os.

Kontakt studievejledningen

International ansøger?

Vi opfordrer til, at du deltager i de events, du finder relevant til det generelle Online Åbent Hus. der vil også være særlige events målrettet internationale ansøgere. Se mere under International Applicant Days

Sidst opdateret: Student Affairs // 21/06/2021