Husk at uploade din kvote 2-dokumentation

Nyheder

5. juli kl. 12.00 er fristen for at uploade dokumentation til din kvote 2-ansøgning på Optagelse.dk. Her er 7 ting, du skal vide om dokumentationen.

 
25/06/2020

Kvote 2

1. Vær i god tid
Vi anbefaler, at du uploader dokumentation og giver din ansøgning et sidste gennemtjek i god tid - du kan gå i gang allerede nu.

Optagelse.dk lukker præcis kl.12.00, og der kan være kø hele dagen 5. juli. Uploader du din dokumentation tæt på fristen, risikerer du, at du ikke når at blive færdig før kl. 12:00.

2. Dokumentation for supplering
Hvis du har suppleret i matematik, samfundsfag, engelsk, dansk eller et andet fremmedsprog, skal du huske at uploade dit eksamensbevis på Optagelse.dk senest 5. juli kl.12.00.

3. Supplering i sommerferien
Hvis du er blevet eller bliver student i år, kan du supplere matematik som det eneste fag efter 5. juli.

Blev du student sidste år eller tidligere, kan du ikke supplere i sommerferien.

Skal du læse matematik i løbet af sommeren, skal du:

  • skrive det i din ansøgning på Optagelse.dk
  • uploade dokumentation for, at du er tilmeldt et matematikkursus inden d. 5. juli kl. 12.00
  • sende dokumentation, når du har bestået 

Send dokumentation senest d. 15. september til: CBS Admissions, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg eller til bacheloradmission@cbs.dk fra din CBS-mail.

4. Eksamensbevis

Dit eksamensbevis bliver automatisk vedhæftet din ansøgning, når du har søgt med Nem-ID og bestået din sidste eksamen, før du søgte. 

Hvis du bliver student i år, skal du søge kvote 1. Læs mere om at søge kvote 1

5. Bekræftelse på modtagelse af din dokumentation
Du vil ikke få en bekræftelse på, at CBS har modtaget dine dokumenter. Det er dit ansvar, at alt er uploaded rigtigt inden for tidsfristen. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, at alle dokumenterne er vedhæftet og tilknyttet de rigtige ansøgninger. Hvis du kan se, at du har vedhæftet og tilknyttet dine dokumenter, så kan vi også se dem.

6. Optag og COVID-19
Du kan læse mere om de særlige ting, der gælder for optaget i 2020 på grund af Covid-19 på Optag og Covid-19 

7. Før du søger ind på CBS
Før du søger ind på en uddannelse, bør du grundigt overveje, om du er helt klar til at starte. Det er særligt vigtigt i år, hvor COVID-19 har fået mange til at søge ind på en uddannelse af mangel på andre muligheder. Hvis din plan var at bruge et eller to år på at rejse eller arbejde, så er en uddannelse ikke nødvendigvis en god plan b. Du kan læse mere om de overvejelser, du kan gøre dig på Studiestart – se Før du søger ind

Undervisning og studiestart i efteråret 2020
Du skal også være klar over, at undervisningen og arrangementer i efteråret 2020 vil foregå på lidt andre måder end normalt pga. restriktioner på størrelsen af forsamlinger og krav til social afstand.

Læs mere om Efteråret 2020

Spørgsmål?
Har du spørgsmål til ansøgning, optagelse eller vores uddannelser, er du velkommen til at kontakte os 

Held og lykke og god sommer.
 

Sidst opdateret: Student Affairs // 26/06/2020