Optagelse og ansøgningsprocessen

Se hvor du kan finde svar på spørgsmål om kvoter, kvotienter, adgangskrav og ansøgningsskemaet.

 

I de følgende afsnit kan du se hvor du kan finde svar på spørgsmål om kvoter, kvotienter, adgangskrav og ansøgningsskemaet.

Optagelseprocessen og spørgsmål herom

På cbs.dk har bachelor admission delt ansøgnings- og optagelsesprocessen op i 5 Trin. Hvis du følger de 5 Trin – kan du b.la. finde svar på spørgsmål omkring, adgangskrav, hvilken kvote du skal søge i, ansøgningsfrister, hvornår du kan forvente at få svar mm.

NB: CBS Bachelor Admissions kan ikke hjælpe dig med din ansøgning på Optagelse.dk eller med tekniske spørgsmål/problemer i forhold til Optagelse.dk. Kontakt da supporten på Optagelse.

Før du taget kontakt til os er det vigtigt at du har orienteret dig på siderne for bacheloroptagelse.

 

Åbent Hus

Kom til Åbent Hus og hør mere om CBS og vores uddannelser. Til Åbent Hus har du også mulighed for at tale med en medarbejder fra Bachelor Admission. Læs mere om Åbent Hus.

Optagelsesevents

Du har også mulighed for at deltage i et af vores mange optagelsesevents. Der kan du høre om regler og optagelseskrav, samt stille spørgsmål om ansøgningsprocessen. Find datoerne for vores optagelsesevents.


Har du opklarende spørgsmål til informationen på cbs.dk?

Har du svært ved at finde den information du leder efter, eller brug for at stille opklarende spørgsmål til de 5-trin i optagelsesprocessen, så har du mulighed for at kontakte Student Hub. Student Hub kan KUN svare på generelle spørgsmål.

Student Hub

Student Hub - Solbjerg Plads 3 (på Studenterstrøget)

Mandag til torsdag:  9.30 - 15.30         
Fredag: Lukket

Student Hub - Dalgas Have 15 (ved hovedindgangen)

Mandag til torsdag: 9.30 - 15.30          
Fredag: Lukket
6. juli - 19. august Sommerlukket

 Telefon: 3815 2710

Mandag til torsdag: 9.30 - 15.30          
Fredag: Lukket

Lukket

Alle Student Hubs holder lukket for både personlige henvendelser og på telefon de følgende dage:

  • 15. August               
  • 31. Oktober           


Har du konkrete spørgsmål til ansøgningsprocessen og opfyldelse af adgangskrav?

Har du været igennem de 5 trin og konkrete spørgsmål om optagelse på en bachelor, er du velkommen til at sende os en e-mail.

Når du sender os en e-mail, vil du altid modtage et ”autosvar”, hvilket betyder, at vi har modtaget din e-mail. Det er vigtigt, at du læser denne e-mail, da den indeholder vigtig information og svar på de mest almindelige spørgsmål. 

Vær opmærksom på at du ikke får et personligt svar på din e-mail, hvis den drejer sig om spørgsmål, hvor svaret findes på CBS' hjemmeside eller i autosvaret.

Bachelor Admission

Du kan komme i kontakt med Bachelor Admission på e-mail bacheloroptag@cbs.dk

NB! Det er ikke muligt at booke et personligt møde med en medarbejder fra Bachelor Admission. Vi henviser i stedet til vores Åbent Hus og Optagelsesevents.
 

Valg af uddannelse

Har du endnu ikke besluttet, hvilken uddannelse du skal vælge, så kan du læse mere om og finde et overblik over CBS' bacheloruddannelser.

 

Sidst opdateret: Student Affairs // 06/08/2018