Efterår 2020

Her kan du se, hvordan undervisning og eksamen vil foregå på CBS i efteråret 2020.

 

Før du søger ind på CBS

Før du søger ind på en uddannelse, bør du grundigt overveje, om du er helt klar til at starte. Det er særligt vigtigt i år, hvor COVID-19 har fået mange til at søge ind på en uddannelse af mangel på andre muligheder. Hvis din plan var at bruge et eller to år på at rejse eller arbejde, så er en uddannelse ikke nødvendigvis en god plan b.

Læs mere om de overvejelser, du kan gøre dig på Studiestart - Før du søger ind

Undervisning og studiestart i efteråret 2020

Vi forventer, at COVID-19 stadig vil være et væsentligt samfundsproblem i efteråret, og at der fortsat vil være restriktioner på størrelsen af forsamlinger og krav til social afstand. Derfor kan vi ikke tilbyde al undervisning på campus. For de fleste studerende vil det betyde, at omkring halvdelen af undervisningen vil foregå på campus og halvdelen online.

Vi ved, at det har stor betydning for nye studerende at få mulighed for at lære andre studerende og CBS godt at kende fra starten. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at så mange aktiviteter som muligt fortsat kan foregå på campus.

Du skal være forberedt på, at både introugen og undervisning vil foregå på mindre hold, og at arrangementer, hvor der normalt deltager mange studerende, er aflyst. Det giver dig en god mulighed for at lære studerende på dit eget hold og muligvis et andet hold godt at kende. Til gengæld vil du i starten ikke møde mange studerende fra andre årgange eller uddannelser.

Principper for undervisning og eksamen i efteråret

CBS ønsker at være på forkant med situationen og har stort fokus på at fastholde kvaliteten af alle CBS' uddannelser. Derfor har vi allerede nu besluttet principper for, hvordan undervisning og eksamen skal foregå til efteråret

  • omkring 50% af den samlede undervisning på hver uddannelse vil foregå på campus
  • forelæsninger og anden undervisning med mere end 100 studerende vil enten omlægges til mindre hold eller foregå online
  • undervisning på hold med mindre end 100 studerende kan foregå på campus – dog kan noget også foregå online
  • nogle fag kan være en blanding af online undervisning og undervisning på campus
  • eksamener bliver planlagt, så de kan omlægges til online-alternativer, hvis det bliver nødvendigt
  • antallet af skriftlige stedprøver vil blive reduceret
Sidst opdateret: Student Affairs // 25/06/2020