Åbent Hus

Overvejer du at læse en bacheloruddannelse på CBS? Så kom til Åbent Hus og hør mere om vores uddannelser og studielivet på CBS. Du kan også møde og tale med studievejledere og studerende på de uddannelser, du overvejer.

CBS holder Åbent Hus for alle bacheloruddannelser:

Dato og tid:

  • Torsdag 21. februar 2019 kl.10.45 til 16.45
  • Onsdag 10. april 2019 kl. 15.00 til 20.00

Sted:

Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

Det kan du opleve:

Til Åbent Hus kan du høre præsentationer om CBS og vores bacheloruddannelser. Du kan også møde og tale med studievejledere og studerende på de uddannelser, du overvejer.

At deltage i Åbent Hus er ofte den bedste måde at få en fornemmelse af, hvordan CBS er og at få en masse information om de forskellige uddannelser, optagelse og studielivet på én gang. Her kan du finde ud af alt det, du gerne vil vide om CBS og CBS’ uddannelser.

Du kan finde et program for dagen her på siden i december.

I videoen her, kan du se, hvordan Daniel og Mikkel oplevede Åbent Hus på CBS:

International ansøger?

I forlængelse af Åbent Hus afholder CBS en særlig dag for internationale ansøgere til CBS' bachelor- og kandidatuddannelse. Her kan du høre mere om optagelse og ansøgning på CBS som international ansøger og studielivet på CBS og i Danmark. Du kan også møde andre internationale ansøgere.

Find mere information om International Applicant Day

Deltag i infomøder om optagelse og ansøgning

I løbet af året holder vi en række infomøde, hvor du kan høre mere om, hvordan du søger, kvote 1 og kvote 2, adgangskrav og optagelse.

Find dato, tid og sted for infomøder om optagelse.

Sidst opdateret: Student Affairs // 19/11/2018