Åbent Hus

Overvejer du at læse en bacheloruddannelse på CBS? Så kom til Åbent Hus. Her kan du kan møde studievejledere og studerende på de forskellige uddannelser og høre mere om studielivet på CBS. Ved at tilmelde dig mailinglisten neden for, kan du få mere information om Åbent Hus og tips til, hvordan du bedst forbereder dig.

CBS holder Åbent Hus for alle bacheloruddannelser to gange om året  - første gang i februar og næste gang i april.

Dato og tid:

  • Der er ikke flere Åbent Hus i 2019 

Sted:

Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg

Det kan du opleve:

Til Åbent Hus kan du høre præsentationer om CBS og vores bacheloruddannelser. Du kan også møde og tale med studievejledere og studerende på de uddannelser, du overvejer at søge ind på.

At deltage i Åbent Hus er ofte den bedste måde at få en fornemmelse af, hvordan CBS er og at få en masse information om de forskellige uddannelser, optagelse og studielivet på én gang. Her kan du finde ud af alt det, du gerne vil vide om CBS og CBS’ uddannelser.

Program for dagen:

PDF iconDu kan se programmet for april 2019 ved at klikke her - så får du en idé om, hvad du vil kunne opleve til næste Åbent Hus i 2020.

Få mere at vide:

Tilmeld dig vores mailingliste via link højere oppe på siden, og få påmindelser og tips til, hvordan du bedst forbereder dig til Åbent Hus.

I videoen her, kan du se, hvordan Daniel og Mikkel oplevede Åbent Hus på CBS:

Sidst opdateret: Student Affairs // 13/05/2019