Kom i kontakt med talenter

Vi dyrker forholdet mellem studerende, studieprogrammer og virksomheder. For at forberede de studerende til deres professionelle karrierer, faciliterer vi løbende virksomhedsarrangementer, talentudviklingsprogrammer, case competitions, seminarer og workshops.

 

Career Fairs

To gange om året byder CBS Careers velkommen til virksomheder fra en bred vifte af industrier, når CBS Career Fair afholdes på Solbjerg Plads campus. Her møder virksomheder mere end 2.500 motiverede CBS-studerende, der alle er mødt op for at få inspiration og tale karrieremuligheder.
Om CBS Career Fair
 

Karriereydelser

Vi tilbyder professional karriererådgivning til CBS-studerende og hjælper dem på rette vej mod beskæftigelse. Derudover faciliterer vi virksomhedsarrangementer, karriereseminarer og –workshops, mentorprogrammer, samt kompetenceudviklende akademier.
Om Karriereydelser
 

Rekruttering af studerende

CBS CareerGate er din genvej til CBS’ talenter, hvor I kan matche ledige stillinger, virksomhedscases og -projekter samt idéer til specialesamarbejder med højt kvalificerede studerende og nylige kandidater. Gennem CBS’ egen jobportal kan I nå mere end 20.000 brugere, der har oprettet sig en siden sidens lancering i 2012.
Om rekruttering af studerende
 

Employer branding

Vi tilbyder en variation af pakker og ydelser til organisationer der ønsker at promovere sig på CBS og på den måde styrke deres kendskabsgrad på campus.
Om Employer Branding
 

Sidst opdateret: CBS Business // 17/12/2017