Employer Branding på CBS

Profilér din virksomhed overfor dine kommende nøglemedarbejdere gennem et samarbejde med CBS Careers. Download vores brochure eller kontakt os, hvis du ønsker at vide mere.

CBS Partners Logoer

CBS Partners - Coporate
CBS Partners – Collaboration
Growth + Network Partners

 

Mød jeres fremtidige medarbejdere

I CBS Careers bygger vi bro mellem de studerende og deres kommende arbejdsgivere. Vi samarbejder med virksomheder om karriererelaterede aktiviteter, der klæder CBS-studerende bedre på til deres fremtidige karriere. Samtidig giver vi virksomhederne mulighed for at øge deres synlighed overfor og komme i kontakt med CBS-studerende.

I CBS Careers tilbyder vi en bred pallette af rekrutterings- og employer branding-produkter; lige fra deltagelse i vores Career Fair, der finder sted to gange årligt, til afholdelse af events på CBS eller hos virksomheden selv, til logoeksponering på CBS’ auditorier, campus- stande og meget, meget mere.

Kontakt os på business@cbs.dk og download vores brochure her

Går jeres behov mere i retning af rekruttering her og nu, kan I læse mere her.

___________________________________________________________________________________________

Vi har spurgt nogle af vores partnere om, hvad de synes om samarbejdet

 

Novo Nordisk

Se her, hvad Novo Nordisk siger om samarbejdet med CBS Careers omkring events såsom Career Fair, Graduate Night, workshops og case competitions, samt hvordan det at møde de studerende ansigt-til-ansigt er med til at give et bedre indtryk af en potentiel fremtidig medarbejder.
___________________________________________________________________________________________

Maersk

Hør her, hvordan Maersk oplever, at CBS Careers hjælper med at identificere og skabe kontakt til den rette målgruppe af studerende og gør det muligt at interagere med dem på mange niveauer og gennem utallige kommunikationskanaler; om det er e-mail, bannere, displays, præsentationer eller events.

___________________________________________________________________________________________

PwC

For PwC er CBS Careersen stor hjælp i rekrutteringsprocessen, hvor de modtager rådgivning omkring deres specifikke målgruppes præferencer, hvordan de når ud til dem og fanger deres opmærksomhed. Hør også, hvordan den årlige GPA rapport er et godt redskab i rekrutteringen.
 

 

Sidst opdateret: CBS Business // 06/09/2018