Samarbejde

Siden 1917 er flere end 100.000 personer uddannet fra CBS, og i dag besidder flertallet af vores alumner interessante og vigtige stillinger i virksomheder rundt omkring i verden. Desuden er CBS stærkt engageret i virksomheder der yder innovativ forskning, rådgivning, undervisning og udvikling. Dette udgør CBS som et ’business university’, og vi har en instans, CBS Erhverv, der særligt understøtter disse områder. Virksomheder kan engagere sig i forsknings-/forretningssamarbejde, rekruttere talenter, eller re-engagere sig som CBS-alumner ved at kontakte CBS Erhverv, eller finde inspiration og svar på nedenstående sider.

Bliv partner

cbs_partners

CBS Partners bygger videre på vores 100 års historie med erhvervssamarbejde. Vi støtter langvarige relationer til virksomheder ved at bygge bro mellem vores akademiske forskning, de forskningsbaserede uddannelser, erhvervslivet og den offentlige sektor som helhed.

Kom i kontakt med talenter

cbs_careers

De studerende er en af vores vigtigste ressourcer. CBS Careers faciliterer rekruttering og karrierefremmende aktiviteter med henblik på at optimere de studerendes beskæftigelsesmuligheder og give dem muligheden for at interagere med potentielle arbejdsgivere.

For alumner

cbs_alumni

CBS er stolt af at have uddannet mere end 90.000 personer siden 1917. Som alumne fra CBS kan du holde dig opdateret på den seneste forskning gennem netværksarrangementer, eller blive mentor for nuværende CBS-studerende. Registrér dig ved CBS Alumni og få adgang til en række fordele og tilbud.