Nyheder


 • 24.11.2022

  Collaborate with students from Copenhagen Business School

  Copenhagen Business School is currently looking for company hosts for business development projects in Spring 2023. As company host, you get the opportunity to meet and collaborate with 4-5 master's students from Management of Innovation and Business Development at CBS.
 • 22.11.2022

  Ny forskning skal gøre os klogere på, hvad det vil sige at miste data

  Nanna Bonde Thylstrup, lektor på CBS, har netop modtaget et af Europas mest prestigefulde forskningslegater, et ERC Starting Grant fra det Europæiske Forskningsråd på ca. 15 millioner kroner. De næste fem år, vil hun udforske og finde nye måder at forstå datatab på.
 • 15.11.2022

  Klimaprojekt fra CBS modtager Velux HUMpraxis-bevilling

  HUMpraxis-programmets omdrejningspunkt er at skabe ny viden og konkrete løsninger i forhold til aktuelle udfordringer inden for det sociale område og miljøområdet. To forskere fra CBS, Robin Holt og Christina Juhlin, har derfor modtaget en bevilling på 5.431.382 DKK til deres projekt, KLIMA-DEL.
 • 15.11.2022

  "Vores studerende skal kunne forstå de samfundsmæssige og etiske dagsordener og turde handle på dem”

  Som rektor på CBS har Nikolaj Malchow-Møller en ambition om at gøre det 105 år gamle universitet til nordens mest samfundsansvarlige business school. I den proces indgår ni transformative kompetencer – også kaldet Nordic Nine – som bl.a. skal gøre de studerende i stand til at gå ind i etiske problemstillinger og handle kollektivt. Nordic Nine blev til i et samarbejde med 3000 personer fra erhvervslivet og uddannelsesverdenen. CBS’ uddannelsesdekan, Anna Thomasson, er dybt involveret i at sikre, at de nye kompetencer bliver implementeret i alle CBS’ uddannelser, og vi mødte de to CBS-ledere til en snak om, hvordan man skaber et universitet, hvor samfundsansvar er et bærende element, og hvordan man fremdyrker kompetencer til en fremtid, vi endnu ikke kender.
 • 14.11.2022

  Nyt syn på arbejdslivet udfordrer ledelsen

  Bureaukratisering, travlhedskultur og manglende mening med arbejdet er tilsyneladende emner, som frustrerer flere ansatte. Det stiller krav til ledelsen om forandring, hvis den vil fastholde medarbejderne, påpeger forsker. Han bakkes op af tidligere leder, som selv sagde sit job op.
 • 09.11.2022

  Geopolitiske udfordringer – find en ekspert

  De geopolitiske udfordringer er med krigen i Ukraine større, end de har været meget længe. Udfordringer truer på områder som forsvar, forsyningssikkerhed, inflation, cybersikkerhed, klima og sanktioner. Det kan til tider måske være svært at bevare overblikket. CBS har her samlet en liste med nogle af vore eksperter, der kan bidrage med viden og perspektiv i en udfordrende tid.
 • 01.11.2022

  Følg med i CBS’ nye forskningsudgivelser / November

  Hvordan gør integration, konvergens og økonomisk politik sig gældende i Europa? I denne måneds oversigt over forskningsudgivelser fra CBS kan du blive klogere på netop dette samt mange andre af de emner, der præger forskningens verden lige nu.

Sider