Velkommen alle sammen

På CBS arbejder vi i disse dage hårdt for at få de sidste ting klar til årets studiestart. Vi ved af erfaring, at hvis de studerende kommer godt i gang, trives de bedre og flere gennemfører studiet. Derfor byder vi i år både nye og nuværende studerende indenfor med The Welcome Project.

30/08/2021

CBS merch

Studiestarten 2021 er business as usual på CBS med alt, hvad det betyder af unge mennesker overalt på campus, smil på gangene og fysisk fremmøde til undervisning. Og så alligevel ikke. For ud over de nye studerende, kommer også nuværende studerende og medarbejdere tilbage på campus efter nedlukningen. De har også brug for at føle sig velkomne igen. Derfor har årets studiestartskampagne netop velkommen til alle som tema.

Velkommen alle sammen

The Welcome Project byder alle velkommen på campus med en række bannere, kaffevogne, floor stickers, lykkekager, blomsterkunst, popcorn og andre lækkerier. Derudover gør kampagnen også opmærksom på, at CBS ikke blot er en institution, men en masse mennesker i forskellige roller, der alle sammen arbejder for et godt studiemiljø. Derfor kan både studerende og medarbejdere, blandt andet, få signeret en stofpose af rektor Nikolaj Malchow-Møller eller uddannelsesdekan Gregor Halff. De vil blive budt velkommen på campus af en række medarbejdere, når de møder ind om morgenen og ved de forskellige arrangementer.

Velkommen alle sammen

Ud over de mange velkomst-gimmicks, har kampagnen igen i år også til formål at informere om, hvor de studerende kan få hjælp, hvis de står over for udfordringer i forbindelse med studiet. Det kan være studietvivl, mobning, stress eller andet. Den del af kampagnen vil være at finde på campus i form af plakater med billeder af studievejledere, der fortæller, hvad de kan hjælpe med og på de studerenes intranet samt på SoMe i form af videoer, hvor nuværende studerende fortæller åbent om deres egen tvivl og nervøsitet.

Velkommen alle sammen

Kampagnen er lavet i et samarbejde mellem Student Affairs og SLK og løber fra uge 34 og tre uger frem. Har du spørgsmål til kampagnen, er du velkommen til at kontakte studiechef Bitta Nielsen (bini.stu@cbs.dk)

Sidst opdateret: Student Affairs // 31/08/2021