University of North Carolina, Singapore Management University og CBS går sammen i TREBLE-programmet

Bachelorstuderende vil drage fordel af både faglige aktiviteter og praksis i USA, Asien og Europa

21/02/2024

...

From Left to Right:  Associate Professor Roger Loh, Associate Dean (Undergraduate Programmes), SMU Lee Kong Chian School of Business; Associate Professor Shimul Melwani, Associate Dean (Undergraduate Business Programme), UNC Kenan-Flagler Business School; Associate Professor Bersant Hobdari, B.Sc. IB Programme Director, Copenhagen Business School.

Photo Credit:  SMU LKCSB  

 

University of North Carolina ved Chapel Hill (UNC) i USA, Singapore Management University (SMU) i Singapore og Copenhagen Business School (CBS) i Danmark er glade for at kunne tilbyde bachelorstuderende et unikt 18-måneders udvekslingsprogram, der strækker sig over tre kontinenter.

Programmet hedder TRicontinental Exchange in Business and Leadership Education (TREBLE) og vil give studerende mulighed for at få indsigt i praksis i USA, Asien og Europa. Ud over at højne deres faglighed vil de studerende også udvikle deres ’soft skills’ i forskellige geografiske og kulturelle miljøer samt udvide deres globale netværk.

Hvert år vil programmet tilbyde 15 bachelorstuderende fra hhv. CBS, SMU og UNC muligheden for at tilbringe et semester på hvert universitet, dvs. 18 måneder i alt. De 45 TREBLE-studerende vil følge et sæt specielt sammensatte fag med fokus på ledelse af mennesker, organisationer og markeder på UNC's Kenan-Flagler Business School, SMU's Lee Kong Chian School of Business (LKCSB) og CBS. TREBLE-studerende vil også have adgang til andre fag udbudt af hvert værtsuniversitet.

Dekan for UNC Kenan-Flagler, Mary Margaret Frank, udtaler: ”UNC Kenan-Flagler vil udvikle inkluderende ledere, der ønsker at gøre verden til et bedre sted. TREBLE opbygger en tværkulturel kohorte fra tre af de bedste business schools. De studerende skal studere, bo og rejse sammen og skabe et livslangt netværk med stærke forbindelser til SMU, CBS og UNC Kenan-Flagler. Vi er stolte over at være en del af dette vigtige samarbejde om at udvikle globale ledere.”

Dekan for SMU LKCSB, Bert De Reyck, udtaler: ”SMU er stolte af at kunne give vores studerende en holistisk og global uddannelse med vores anerkendte partneruniversiteter i Europa og USA. At bo og studere i udlandet i to semestre vil ikke alene give dem interkulturel ledelseserfaring og global forretningsviden men også muligheden for at opbygge et stort netværk med jævnaldrende over hele verden. Dette program viderebringer LKCSB's mission om at opdyrke globalt orienterede fremtidige samfundsledere.”

Dekanen for uddannelse på CBS, Anna Thomasson, udtaler: ”CBS ønsker at give vores studerende et globalt perspektiv, når de skaber deres karriere inden for business og ledelse. TREBLE tilbyder spændende muligheder for at studerende kan udvide deres horisont på tre forskellige institutioner på tre forskellige kontinenter. De tilbydes et unikt og stærkt pensum på teknisk, interkulturelt og ledelsesmæssigt niveau. Fagene på hvert partneruniversitet supplerer hinanden ved at give indblik i at drive virksomhed på tværs af kontekster og kulturer, samtidig med at de udvikler studerendes evne inden for kreativ tænkning og innovation.”

Studerende i den første TREBLE-kohorte vil begynde deres udveksling på UNC Kenan-Flagler i august 2025, efterfulgt af SMU i januar 2026 og derefter på CBS i august 2026. Optag forventes at begynde i slutningen af 2024.

Alle ansøgere skal igennem en omfattende udvælgelsesproces på deres eget universitet. TREBLE-studerende skal ikke betale ekstra for at deltage i programmet men skal selv afholde alle personlige udgifter i forbindelse hermed, fx rejse, indkvartering og leveomkostninger

 

...

Om UNC Kenan-Flagler Business School

UNC Kenan-Flagler Business Schools mission er at opbygge og inspirere ledere, der ønsker at gøre verden til et bedre sted. UNC Kenan-Flagler tilbyder et bredt udvalg af uddannelser på bachelor-, master-, MBA- og ph.d.-niveau og som efteruddannelse både on- og offline, der er blandt verdens bedste. UNC Kenan-Flagler fremmer læring som en livslang rejse og bygger på kerneværdierne integritet, inklusion, innovation og indflydelse.

Om Singapore Management University

Singapore Management University (SMU) er internationalt anerkendt for sin forskning og fremragende undervisning. SMUs mission er at skabe førende forskning med global impact og at levere kreative iværksættere og entreprenelle ledere til vidensbaserede økonomier. SMUs uddannelse er kendt for sin meget interaktive, samarbejdende og projektbaserede tilgang til læring.

SMU tilbyder et bredt udvalg af bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer og lægger vægt på multi- og tværfaglig forskning, der adresserer asiatiske spørgsmål af global relevans. SMU-forskere samarbejder med førende internationale forskere og universiteter over hele verden såvel som med partnere i erhvervslivet og den offentlige sektor. SMUs bycampus er en moderne facilitet beliggende i hjertet af downtown Singapore, der fremmer strategiske forbindelser med erhvervslivet, regeringen og det bredere samfund.

Om Copenhagen Business School

CBS er et globalt anerkendt businessuniversitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.

Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 20.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 800 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 200 ph.d.-studerende og 700 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.

Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.

CBS huser centre for fremragenhed, finansieret af den danske nationale forskningsfond, og modtager kontinuerligt European Research Council Grants.

Den 29. juni 2020 godkendte CBS-bestyrelsen den nye strategi for CBS. Strategien skaber en ny ramme og en strategisk retning med fokus på at skabe positiv forandring gennem samarbejde med en bred vifte af eksterne interessenter. Med transformation som udgangspunkt skal strategien sikre den fortsatte udvikling af CBS, så vi kan bidrage til at løse samfundets store udfordringer i mange år fremover  

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 21/02/2024