Times Higher Education placerer CBS som nummer 30 i verden

Nyheder

Hvis studerende eller forskere søger mod CBS, fordi de brænder for business og økonomi, venter dem et universitet, der ligger blandt verdens 30 bedste.

 
06/10/2017

THE

Times Higher Education World University Rankings (THE) har netop placeret CBS på en 30. plads inden for kategorien Business & Economics. Det er CBS’ uddannelser og forskning med hovedvægt på business og økonomi, som får et skulderklap. Både nuværende studerende og dimittender fra de pågældende uddannelser kan glæde sig over den høje kvalitet.

Se placeringen

Det er første gang CBS har taget initiativ til at blive ranglistet inden for den kategori. Hvad fortæller placeringen? Ranglisten vurderer 200 universiteter, som er ledende inden for business, ledelse, regnskab, finansiering og økonomi. Derfor gør CBS det altså bedre end 170 andre universiteter i verden på den rangliste.

Det er store universiteter og business schools, der er på listen. I toppen er Stanford Universitet og Massachusetts Institute of Technology (MIT), der har fået hhv. første- og andenpladsen. Fra Europa er kun seks universiteter højere placeret end CBS, og i Norden klarer CBS sig væsentligt bedre end de øvrige nordiske universiteter og business schools.

Hvad gør CBS godt? Ifølge THE’s vurdering klarer CBS sig særligt godt på tre parametre: citationer, internationale udsyn og forskning. Det bekræfter at CBS er et internationalt business-university. Men CBS klarer sig også godt på andre af ranglistens parametre som undervisning og samarbejde med industrien. Til sammen understeger det, at CBS er blandt de bedste i verden.

Læs mere om ranglisten

CBS i top 250 ud af 1000 universiteter
For en måned siden indtog CBS en plads i top 250 over verdens 1000 bedste universiteter. Det er en anden ranking, som Times Higher Education også er afsender på, som hedder World University Ranking. Den præstation var en forbedring i forhold til sidste år, hvor CBS lå i top 300. 

Læs mere om World University Rankingen i Magisterbladet

For mere information kontakt:
Specialkonsulent i Dekansekretariatet for Uddannelse ved CBS:
Mia Cudrio Thomsen

Eller journalist ved CBS:
Matilde Hørmand-Pallesen

Sidst opdateret: Communications // 06/10/2017